Monster Notebook'a Pardus Kurma

Merhaba, Monster Abra A5 V16.6.3 alıp Pardus kurmayı planlıyorum. Monster ile yazıştığımda Windows dışında desteklerinin olmadığını ilettiler. Daha önce de Technopat Youtube kanalında Monster’a Ubuntu kurulumuyla ilgili videoyu izlemiştim. Bilgisayarın birçok fonksiyonu çalışmamıştı. Forumda arama yaptığımda Pardus’la ilgili de wifi ve klavye ışığı gibi sorunların yaşandığını gördüm. Yine de şansımı deneyip Pardus kurmalı mıyım yoksa boşa çabalamamalı mıyım? Teşekkürler.

Forumdaki ikinci işletim sistemi olarak kurma konularından yardım alarak Pardus’u ikinci sistem olarak kurmayı deneyin. Başarılı olursanız çok güzel olur, olmazsa da geri dönmekte sorun yaşamazsınız.

Adının sonunda backports olanları kurmayı denerseniz daha iyi sonuç alabilirsiniz.

2 Beğeni

Deneyeyim teşekkürler.

Merhabalar,

Monster kullanan biri olarak söylüyorum: Klavye arkaplan ışığı dışında hiçbir sorun yaşamıyorum. Sadece onu kontrol edemedim. Monster firması size de söyledikleri gibi Windows dışında destek vermiyor ama zaten desteğe ihtiyacınız da kalmıyor.

Nvidia ekran kartını kurarken sorun yaşayabilirsiniz. Onu da hallederseniz gönül rahatlığı içinde sistemi kullanabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarında Windows ile birlikte Ubuntu, Manjaro gibi sistemleri çalıştıran biri olarak söylüyorum Windows’a göre çok daha hızlı çalışıyor. Sorun olursa buradan veya özelden iletişime geçebilirsiniz.

1 Beğeni

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.