Müddetname hesaplama programı - Hukukcular için

Adalet Bakanlığı İlamat İnfaz Bürolarında çalışan ve Avukat arkadaşların işine yarayacak Müddetname hesaplama programını .ods formatlı paylaşmak istedim. LibreOffice ile sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

müddetname-2022.ods (28.3 KB)

Not: Korumalı hücreleri iptal etmek için çalışma sayfasına sağ tıklayın ve çalışma sayfasını koru seçeneğini pasif duruma getirin. şifresi: 1234

1 Beğeni

Ben hukukçu olmadığım halde bana da ara ara mevzuat.gov.tr gibi ama paketli( ceza hukuku paketi, borçlar hukuku paketi, vb) masaüstü çalışan bir yazılım(interneti sadece hukuk kuralları güncelleme kontrolünü yapmak için kullanacak) yapılsa nasıl olur acaba diyordum. Günler sonra da bu çalışmanıza denk geldim. :smile: Bu yaptığınız yazılım hukukçu arkadaşlarımızın işine yarayacaktır.
Bu programınızı yaparken makroları kullanarak mı yaptınız? libreoffice Basic dilininden de yararlanıp yararlanmadığınızı merak ediyorum da o yüzden sordum.

Hocam bunu ben yapmadım sadece paylaştım. UYAP da müddetname yapıyoruz ancak bazen Uyap kesintisi olduğu zamanlarda işe yarıyor. Ayrıca mevkufen infaz durumlarında işe yarıyor. Bunda makro yok.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.