MySQL - Veri Tabanı Dosyası İçe Aktarılırken Hata

Merhabalar, bilgisayarıma format attıktan sonra Pardus 19 için mysql phpmyadmin apache2 kurulumu - Pardus Yardım Masası Bilgi Bankası - Pardus Belgeler adresindeki talimatlarla MySQL, phpMyAdmin kurulumunu vs. yaptım. Format öncesinde yedeklediğim veri tabanımı (.sql dosyası) phpMyAdmin üzerinden içe aktarmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum.

No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration. See [FAQ 1.16](http://localhost:9000/doc/html/faq.html#faq1-16).

İçe aktarmak için veri alınmadı. Ya gönderilen dosya adı yok ya da dosya boyutu PHP yapılandırmanız tarafından izin verilen en fazla boyutu aştı. [SSS 1.16](http://localhost:9000/doc/html/faq.html#faq1-16)'ya bakın.

Söz konusu makaleye (1.6) baktım ve internette araştırmalar yaptım. php.ini dosya içeriğinde upload_max_filesize ile post_max_size değerlerini sırasıyla 10M ile 12M yaptım. (.sql dosyam 2.5M)

Buna rağmen aynı hatayı almaya devam edince konuyu araştırmaya devam ettim, SSS - Sıkça Sorulan Sorular — phpMyAdmin 5.2.0-dev belgelendirme çalışması adresinde 1.8 başlığındaki adımları denedim. Orada da apache kullanıcısının geçersiz olduğunu söyledi.

Hatayı almaya devam ediyorum, önerilerinizi bekliyorum.

dosya aktarma boyutun 2.5m bayt senin dosyanın boyutu yüksek olduğundan dolayı bu hata mesajını alıyorsunuz.

nano /etc/php/7.0/apache2/php.ini

php_value upload_max_filesize 128M
php_value post_max_size 128M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300

bu ayarları sende daha düşüktür kendine göre düzenle sorunun düzelir

1 Beğeni

Sorunu çözmek için aslında bahsettiğiniz değerlerle oynamıştım

Lakin /etc/php/7.3/cli/php.ini konumundaki php.ini dosyasını değiştirmişim. Sizin mesajınızdan sonra hatayı farkettim, teşekkür ederim.

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.