Nasıl Yukarı Taşıyabilirim

Bir başlığı etkinleştirince sağ tıkladığımda alt menü açılıyor fakat bu menüler hep aşağı doğru açılıyor . Üst başlıklarda açılması sıkıntıya sebep olmuyor fakat alt menülerde ekrana bile gelmiyor kayboluyor . Bunu nasıl üste alırım .

Çok acayip bişi ya . Bu arada bir hatamıdır bilemedim ama bana hata gibi geldi . Çünkü Sanal makinada da aynı probleme sebep oldu . Oradaki düzen gurcuklanmamış düzen :slight_smile: Resimlerini attığım asıl makine modifi edilmiş tofaş gibi :slight_smile:

Arc Menu / Menü Teması / Yazı Tipi botu (Yazı tipi boyutu 11)

Yazı Tipi boyutu 12 dediğim anda artık sürekli altta gözükmeye başlıyor . Ayarı 11 ’ re düşürünce farkettimki bir sağ tık alta , bir sağtık daha yaptınmı yukarı alıyor atl menüyü ve sorunum düzeliyor . Yazı Tipi boyutu 12 oldumu durum bozuluyor .

Budgie masaüstünde menüyü dümdüz ayarladık.

2 Beğeni

Varsayılan olarak verilen şeyleri kullanmak benim için daha iyi olabilir. Konuda belirttiğim sebep olan sıkıntıyı bulmak nasip oldu . Bu şekilde hataları giderip kalıcı bir Pardus kullanıcısı olmak niyetim . Şimdi derdim ya ram takviyesi yapmak yada ram kullanımını düşürmek . Windows olsa biliyorum gereksiz çalışan hizmetleri Pardusda hiçbir fikrim yok .

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.