Nvi kimlik doğrulama sayfası

Belediye olarak pardus işletim sisteminin kullanılabilirliğini deneyimlemek amacıyla bir bilgisayara pardus 21 kurduk. Sık kullandığımız internet sayfalarını test ediyoruz. (e belediye - maks- webtapu vb.) Ancak nüfus ve vatandaşılık işleri (kimlikdogrulama.Nvi.Gov.Tr) sayfasında “internet tarayıcınız girmek istediğiniz uygulamayı desteklemiyor” hatası ile karşılaşıyoruz. Forumlarda ve internette çözümü ile ilgili bir bilgiye rastlamadık. Tarayıcıların sürümleri güncel durumda, konu hakkında çözüm talep ediyoruz.

2 Beğeni

İp adresi sınırlaması olabilir. Kurumun ağından tekrar deneyebilirsiniz.

1 Beğeni

Verdiğiniz bağlantı Kurumsal ağda çalışıyor galiba. Bende hiç açılmadı.
Güvenli değil uyarısı var.

https://tckimlik.nvi.gov.tr/Modul/TcKimlikNoDogrula

Buradan girilebiliyor.

Selamlar Bozkurt Belediyesi. Sorunuzun çözümünü aşağıdaki görselde belirttim. “Tik” işaretini kırmızı yerden yeşil aldığınızda kimlikdogrulama.nvi.gov.tr sayfası sorunsuz açılacaktır. Kolay gelsin.

Maalesef hiç bir sonuç alamadık. Herkese çabaları için teşekkür ederiz. Konunun çözüme kavuşması adına her türlü öneriyi uygulamaya devam edeceğiz.

1 Beğeni

444 5 773 ile doğrudan Pardusa bağlanabilirsiniz. Farklı bir sorun varsa en azından onu da çözmüş olurlar.

Merhabalar pardusa google chrome kurup deneyebilirmisiniz chromeyi sitesinden güncelini indirebilirsiniz.

1 Beğeni

Pardus Yazılım Merkezinden “chromium” kurabilirsiniz. Ancak bu konuda belirttiğim değişikliği yaptıktan sonra şimdi denedim firefox da açılıyor.

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.