OGM Ders Anlatım Sunuları tarayıcı PDF açılmaması, Etap 5.3

Merhabalar,
OGM Materyal bölümünde ders anlatım sunularına girildiğinde tarayıcı penceresi içerisinde pdf dosyalarını açmıyor. Tarayıcı ile ilgili aşağıdaki hatayı veriyor. ETAP 5.3 üzerinde Firefox ve Chromium denendi çalışmadı. ETAP 19 üzerinde Firefox’ta çalışmadı, chromium’da çalıştı.

PDF.js sürüm 2.5.207 (yapı: 0974d6052)
İleti: The browser/environment lacks native support for critical functionality used by the PDF.js library (e.g. ReadableStream and/or Promise.allSettled); please use an ES5-compatible build instead.

Yanlış anlamadıysam PDF.js kütüphanesi işlevselliğiyle ilgili destek noksanlığı diyor. Güncelleme kontrolünde güncelleme bulamıyor. Depo üzerinden güncelleme ile çözülebilir bir problem midir?

2 Beğeni

Sorun halen devam ediyor…

Chromium un flatpak versiyonunu indirip onunla deneyin hocam belki düzelebilir. Flatpaklar en günceli oluyor. Pardus flatpak yükleme yazarsanız birçok konu mevcut. Veya atril, okular diye pdf okuma programları var onlar da işe yaramaz mı?

Sanırım eksik bilgi yazmışım. PDF dosyalarını indirdikten sonra okular ile açılıyor. o kısımda sorun yok. Tarayıcı içerisinde açılmıyor. Her tahtada flatpak sürüm teker teker kurmak biraz zaman alır. Depodan kendi güncellemesi olsa diye aslında sormuştum.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.