Pc açılınca oturum şifremi girip hesabımı açıyorum ardından bu uyarıyı alıyorum.
“Bir uygulama ön tanımlı anahtarlık anahtarına erişmek istiyor ancak anahtar kilitli şifreyi girerek kilidi kaldırın” diyor.
Kilit, oturum şifremle aynı o şekilde açıyorum bir ara bununla alakalı bir işlem yaptım ama neyi nerden yaptığımı hatırlayamadım bu kilidi nasıl kaldırabilirim?
Teşekkürler.
Bilgisayarımda 2 işletim sistemi ve 3 partition var. Bende de soruyor ve bunu bilgisayar açıldığında 2. Partition a erişmek için soruyor. Ekran görüntüsü gönderirseniz bakalım. Belki sizde de aynı durum vardır
Buyrun hocam
Bu diğer partition a ulaşma uyarısı değil hocam. Chromeda bu uyarıyı veriyordu bana. Chrome u ilk açtığınızda ön tanımlı anahtar için bir şifre oluşturduysanız onu soruyordur.
Hocam bir yerden oluşturdum ama nereden oluşturduğumu hatırlayamadım. Kaldırmak için hangi yolu izlemem gerekiyor acaba ? Pc açıldığında oturum hesabıma şifreyi girip açıyorum masaüstü gelmeden bu kilit uyarısı geliyor. Dediğiniz gibi chromeden olabilir ama nerden kaldıracağımı bilmiyorum. Pardus Gnome v19.3
Chrome u kaldırmayı deneyebilirsin hocam. Eğer tekrar sormazsa Chrome dandır. Tekrar Chrome kurduğunda şifreyi aktif etme.
Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.