konsolda “sudo nano /etc/apt/sources.list” (tırnak işaretleri olmadan) çalıştırıp açılan editörderki adresleri aşağıdaki adreslerle kontrol edebilirmisiniz. (CTRL+X tuşu ile editörü kapatabilirsiniz.)
Belki de… Çünkü 1 günden daha fazla sürdü.
Keşke depolar kesintisiz çalışsa. Bu çok önemli.
Şu forum sitesi bile bazen çok geç açılıyor. Bir cevap yazında 1 dk beklediği oluyor. Bu ufak tefek de olsa, can sıkıcı problemlerin bir an evvel halledilmesi lazım.
(Şimdi de cevaplaya basınca, “Hata oluştu” diye mesaj veriyor.)
kaan bey ben 20 gündür pardusa geçtim çok hoşuma gitti kullanıyorum çoğu bölümüne vakıf olldum şuan ancak playonlinux şuan çalışmıyor yani kurulumu tamamlıyor ama istediğim proğram gözükmüyor sebebi ne olabilir
asdamet@asdamed:~$ dpkg -l | grep wine
ii libkwineffects1abi5 4:4.11.13-2 amd64 library used by effects for the KDE window manager
ii libwine:amd64 1.6.2-20 amd64 Windows API implementation - library
ii libwine-dev:amd64 1.6.2-20 amd64 Windows API implementation - development files
ii libwine-development:amd64 1.7.29-4 amd64 Windows API implementation - library
ii libwine-development-dev:amd64 1.7.29-4 amd64 Windows API implementation - development files
ii libwine-gecko-2.21 2.21+dfsg2-1 all Windows API implementation - web browser module
ii playonlinux 4.2.10-1 all This program is a front-end for wine.
ii wine 1.6.2-20 amd64 Windows API implementation - standard suite
ii wine-binfmt 1.6.2-20 amd64 Windows API implementation - binfmt support
ii wine-development 1.7.29-4 amd64 Windows API implementation - standard suite
ii wine64 1.6.2-20 amd64 Windows API implementation - 64-bit binary loader
ii wine64-dev-tools 1.6.2-20 amd64 Windows API implementation - 64-bit developer tools
ii wine64-development 1.7.29-4 amd64 Windows API implementation - 64-bit binary loader
ii wine64-development-preloader 1.7.29-4 amd64 Windows API implementation - prelinked 64-bit binary loader
ii wine64-development-tools 1.7.29-4 amd64 Windows API implementation - 64-bit developer tools
ii wine64-tools 1.6.2-20 amd64 Windows API implementation - 64-bit developer tools
ii winetricks 0.0+20141009+svn1208-2 all package manager for WINE to install software easily
asdamet@asdamed:~$
Playonlinux ve wine paketlerinin tamamını kaldırıp yeniden kurmayı deneyebiliriz.
Çalıştırmak istediğiniz program nedir? İndirme linki varsa deneyelim.
format factoriy kendi listesinde var zaten kendi listesindekileri kurabilsem diyecem ki diğerini açmıyor
kendi lisetisndeki programları kurmaya çalışıyorum
İyi akşamlar.Paket yöneticisinde değişiklikleri uygula butonuna tıklıyorum ön bellek yükleniyor yazısı çıkıyor. Dosya isminin yanında mavi artı işareti çıkıyor ancak program yüklenmiyor.
synaptic paket yöneticisinden dpkg–configure-a sorunu alıyorum