Panel hata veriyor

paneli yanlışlıkla sildim. ayarlar kısmından panele girmeye çalıştığımda “tercihler penceresi gösterilemedi” hatası veriyor. yardımcı olabilir misiniz?

bilgisayarı açıp kapatamıyorum bu yüzden. yardımcı olabilir misiniz?
panele tıkladığımda "GDBus.Error.org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.xfce.Panel was not provided by any service files "şeklinde bir uyarı çıkıyor.

TERMİNALDE TEK TEK YAZIP ENTER Denermisiniz.

xfce4-panel --quit
pkill xfconfd
rm -rf ~/.config/xfce4/panel
rm -rf ~/.config/xfce4/xfconf/xfce-perchannel-xml/xfce4-panel.xml
xfce4-panel

image normalde panel özelleştirilmiş bir şekilde üst kısımda duruyordu şu an ekranın altında yer alıyor. yazdığınız komutlardan sadece xfce4-panel komutu çalıştı. bi müddet öncede bu komutu denemiştim ve çözüm olmuştu. siz deyince tekrar denedim ve düzenlediğim panel tekrar değişti.

Yeniden başlatıp paneli tekrar düzenleme yapmanız gerekmekte.

Halloldu teşekkür ederim

abla masaüstüne sağ tık yap burada uçbirim aç tuşuna bas terminal açıldığında bilgisayarı kapatmak için;
sudo shutdown
komutnu çalıştırın sonra
[sudo] password for kullanıcı adın
bu yazı gelecek sizin bilgisyarınızın şifresini istiyecek şifreyi girdikten sonra yavaş yavaş bilgisayar kapanacak birde panel silindi derken panel mi silindi yoksa paneldeki pardus simgesi mi kayboldu?

panel komple gitmişti. ayarlar kısmından bile ulaşamıyordum. bu dizini açacak dosya yok gibi bi hata alıyordum. bilgisayarı kapatmak içinde dediğiniz komutu kullanacağım. teşekkür ederim.

paneli geri getirme komutu

xfce4-panel &

1 Beğeni

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.