Merhaba sayın Pardus Ekibi bugün daha yeni olarak Pardus’un 19.0 sürümüne geçiş yapmış bulunmaktayım bunun sebebi tabi bazı incelemek istediğim ve hala daha deneme aşamasında olduğum birkaç program vardı bugün yaklaşık 1 saate yakın zamanda normal bir kullanıcı gözüyle görebileceğim kadarıyla inceleme yaptım ancak, bu sırada çok merak ettiğim için Algılayıcı görüntüleyici ilgili kaynaklarda verimli ve doğru çalışıyor mu diye bakmak istedim sonucunda maalesef başlama hatası ile karşılaştım ve program ‘‘read’’ olmadan sadece pencere işlemi ile yürütüldü, genel olarak ise fikir sunmak konusunda hemde bazı hususlara değinmek için konu açmayı uygun gördüm takdir edersiniz ki kayıt olduğum tarihe göre kafama estikçe konu açan birisi değilim, ve yoğunda birisiyim ama vakit buldukça geceleri olsun ilgilenmeye çalışıyorum bugün hangi konuda olduğunu hatırlayamadım bir arkadaşımızın sorusuna ‘‘sizce nasıl geliştirile bilir? ne yapıla bilir? yazılımcıyım bişeyler yapmak isterim.’’ gibi birşey paylaşan bir arkadaşımız oldu takdir ettim ve ona cevap verirken de çekicilik ilgi odağı gibi şeylerin önemli olduğunu ve öncelikle bunların öne alınıp diğer Linux sistemleri ile yarışılması gerektiğini söyledim burda Pardus 19.0 Pardus 17.0’a göre tasarım olarak geri kalmış ancak, yeni gelen bazı tümleşik yazılımlar ilede gelişim kazanmış bunlardan biriside ‘‘Algılayıcı görüntüleyici’’ uzman olan kullanıcılar tabi ki daha iyi biliyorlar ne olduğunu şimdi bu konuda paylaştığım fikir karşıma çıktı ve çok şaşırdım, bu kadar standart bi arayüz beklemedim belkide Forum üzerinde de çok güzel emek veren Arkadaşlar oldu bu konuda nasıl olsun diye bazı görseller hazırlayanlar oldu ve bence Pardus 17.0’a göre tasarım dizayn olarak kötü olmuş, ölçekler büyümüş gerek yoktu bence bunada onun haricinde hata incelemeleri daha yapmadım yaptıkça paylaşmayı yardım etmeyi isterim bu konuyu açmışken biraz yorum yapmak istedim saygılarımla umarım dikkate alırsınız. Pardus 17.0’da gördüğüm dinamik ve hoş tasarımı bir süre arayacağım sanırım, gelelim oluşan hataya ‘‘hddtemp’’ üzerinden hata almaktayım bazen boş bir pencere bazen ise değerlerin hangisine ait olduğunu bilmediğim ısı değerleri alıyorum ilginize sunarım, duruma ilişkin ekran görüntüsüde yollayacağım.
1 Beğeni
Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.