Pardus 19.1 live mod çalışıryorken kurulum başlatılabilir mi?

Merhaba. Merak ettim de Pardus 19.1 Gnome USB boot edilip live oturuma geçildikten sonra terminalden ya da başka bir şekilde kurulum çalıştırabilir mi?

Bu özellik kapatılmıştır.

Teşekkür ederim. Peki Cüneyt bey pardus u ağdan pxe destekli makineler için kurabilmemim bir yolu yönergesi var mıdır? Kurum olarak parduse göç edeceğiz. PC sayısı fazla. Bir makineye pardusu ve ihtiyaç duyulan programları kurmayı ,ayarları yapmayı sonra bir ISO oluşturmayı planlıyorum. Bu isoyu windows ya da linux makineden ağdan boot olarak dağıtabilir miyim?

Tüm pcler aynı mı? Iso mu oluşturacaksınız imaj mı?

Bu özellik yeni kullanıcılar açısından somut bir kolaylık sağlamaktaydı. Kapatılmasının mutlaka bir gerekçesi vardır. Bu gerekçeyi veya bu özelliğin kapatılması ile elde edilen faydayı bizimle paylaşır mısınız?

PC ler aynı. ISO oluşturmayı düşünüyorum. Ağdan sistem kurulumu varmış USB belleği tek tek bütün PC kere takmaya gerek kalmadan, aynı anda birden fazla PC ye sistem kurmaya imkan tanıyormuş. Bunu Pardus ana makine dağıtıcı olacak şekilde yapmanın bir yolu var mı onu öğrenmek istiyorum.

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.