Arkadaşlar merhaba. Ati raedon hd3850 ekran kartı var. Pardus 2013 kde 32bit yüklü. Ekran kartını ve depoları güncelledim ancak oturum sadece güvenli kipte başlıyor. Normaş kipte root olursam sadece startx yazarak oturum açabiliyorum. Ne yapmam lazım. Her seferinde startx yazmak zorunda mıyım bunun bir çözümü yok mu yardımcı olur musunuz
Acaba http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=Legacy2&os=Linux%20x86 bu linkteki sürücüsünümü kurdunuz? Eğer kurmadıysanız bunu deneyebilirmisiniz?
Evet burdakini kurdum. Dosya. run uzantılı. Kolay olsun diye dosyaya amd ismini verdim. Daha sonra root olduktan sonra sh amd.run dedim. Acaba başka bir yanlış mı var ya da kurmanın farklı yolu mu var. Şu an güvenli kip dışında startx yazmadan masaüstü gelmiyor.
/home/KULLANICI_ADINIZ/.xsession-errors dosyasını bilgi@pardus.org.tr adresine gönderirmisiniz?
Not: Gizli dosyadır. Dolphin ile dizine girince F8 tuşuna basarak gizli dosyaları görünür hale getirebilirsiniz.
Kaan bey merhaba. Startx sorunu ile ilgili şöyle birşeyle karşılaştım.
Masaüstü bilgisayara pardus 2013 ü ancak güvenli kipte kurup çalıştırabiliyorum. Sonra pardus depolarını güncelleyip debian depolarını da ekleyip sistemi update ediyorum ve sonrasında direk pardus 2013 açılmış oluyor. Ancak debian depolarını da ekledikten sonra ilk açılışta pardus logosu çıkarken ekranda eski atari oyunlarındaki gibi bi kayma oluyor. Sonrası normal. Depoları değiştiriğ tekrar deneyeceğim. Bildiğiniz güncel ve sorunsuz başka depolar var mo
Depolarda Bağlantı Sorunu (2013) - cuneyt.ulusoy tarafından #4 - Yükleme ve Kaldırma - Pardus Forumları - TÜBİTAK ULAKBİM bu linkteki adresler 2013 depolarına ait. Tübitak olarak başka deposu yok. Ama ubuntu depolarını ekleyip denemeler yapabilirsiniz. eklediğiniz depoların wheezy olmasına dikkat edin.
Evet bende paylaştığınız linkten güncelledim.