Pardus 21 Alternatif Masaüstü Arkaplanları

Bu başlığı elden geldiğince sık bir şekilde güncellemeye ve arkaplan eklemeye çalışacağım. Aşağıda sunduğum ilk arkaplanı, internetten bulduğum bir resim üzerinde çalışarak ortaya çıkardım. Köşedeki “Shampuan” yazısını kolaylıkla silebilirsiniz.

Devamı gelecek… :+1:

4 Beğeni

Bir tane daha. İnternetten bulduğum bir puma görselini GIMP üzerinde çalışarak monteledim. Arkaplan olsun, çevre olsun elle yapıldı. Köşedeki “shampuan” yazısını silebilirsiniz. Beğenirseniz kullanın.

Belki daha güzel olabilirdi ama gece ve dolunay için yapılabilecek çok fazla şey yoktu. Güzel kullanımlar.

3 Beğeni

Pardus’un eski masaüstü duvar kağıdıyla modern duvar kağıtlarını kaynaştırdım ve ortaya gayet hoş iki duvar kağıdı çıktı. Hem de konsepte daha uygun hale gelmiş oldu.

Köşelerdeki “Shampuan” yazılarını kolayca silebilirsiniz.

Dahası gelecektir…

Güzel ve özgür kullanımlar.

3 Beğeni

Devam…

Birkaç tane daha yaptım. Aynı duvar kağıtları üzerinde biraz daha oynadım.





Güle güle kullanın.
Dahasını getirmeye çalışacağım.

2 Beğeni

Yeni duvar kağıtları yüklüyorum.

Ahşap üzerine oyma:


Deri üzerine altın yaldız:

Neon Mor

Neon Yeşil

Neon Sarı

Neon Mavi

Neon RGB

Anadolu Parsı

2 Beğeni

Paslı metal yüzey buldum. Meğer üzerinde pardus logoları varmış. Ben de yüzeyini zımparalayıp fotosunu çektim :wink: :upside_down_face:

Boş durmayalım. Üç yeni duvar kağıdım daha var. Umarım beğenirsiniz.

Bu arada bir not: Görselleri oluştururken çok zaman “sahipli” resimler kullanıyorum. Lisans bilgilerinde “ticari olmamak şartıyla kullan” diyor. Bilginiz olsun diye belirteyim. Ful açık-özgür değiller yani. Bilindik resim sitelerini gezerek buluyorum. Özgür lisanslısını bulmak çok zor. Bildiğiniz özgür lisanslı footage siteleri varsa söylerseniz sevinirim.

1 Beğeni

Pardus Fütüristiko

Pardus Tronik

1 Beğeni

Pardus Duvar:

Pardus Maksimum:

Duvar kağıdı sitelerinden bulduğum görsellerin editlenmiş halidir. Resimler tam özgür değildir; ticari kullanım haricinde alıp kullanabilirsiniz.

1 Beğeni

Pardus Karbon

Pardus Tronik-2

Not: Arka plan olarak kullandığım temalarla ilk resimdeki puma görseli özgür değildir. Ancak ticari olmamak şartıyla indirip kullanabilirsiniz. Kısacası kurum veya kişi herkes masaüstü arkaplanı olarak kullanabilir ancak görsellerdeki içerikler sahiplerinin rızası olmadan çeşitli ticari tasarımlarınızda kullanılamaz.

İyi kullanımlar.

Pardus İmge,
Takılıyorum işte. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni