Pardus 21 Duvar Kağıtlarına Nereden Ulaşabilirim?

Merhabalar, şu an halihazırda Pardus 23 sürümünü kullanmaktayım. Pardus 21’deki duvar kağıtlarından bazılarını seviyordum. Bunların yüksek çözünürlüklü fotoğraflarına nereden ulaşabilirim?

Merhabalar,

Tam olarak hangi duvar kağıdını aradığınızı bilmiyorum ama Pardus’un web sitesinin görseller bölümüne baktınız mı? Belki aradığınız duvar kağıdını burada bulabilirsiniz.

1 Beğeni

Merhabalar,

Oradaki görselleri inceledim. Aradığım görsel yoktu maalesef. Benim aradığım Pardus 21.5 sürümündeki duvar kağıdı yarışmasında birinci olan görsel. Tabii önceliğim bu görsel olmakla birlikte diğer Pardus 21 görsellerini de bulabilsem çok iyi olur.

Pardus 21 imajını canlı olarak açın. Kök dizine giriş yapın. Arama kısmına backrounds yazın ve çıkan sonuçlardan backrounds klasörünü açın. Resimler orada, ordan istediğiniz resmi flash belleğe koplayıp ve kullandığınız sisteme uygulayabilirsiniz.

1 Beğeni

Evet, yöntemi biliyordum ama belki Pardus 21 kullanan birisi olur da upload eder diye uğraşmak istemiyordum ama az önce mecburen kendim uyguladım. İleride faydalanmak isteyenler olur diye de aşağıya kendi upload ettiğim Pardus 21 görsellerinin bağlantısını ekliyorum.

https://drive.google.com/drive/folders/1GFTT-4UOUSsdEk55yCk_oHbbYh9Jri7G?usp=drive_link

Teşekkür eder, iyi bayramlar dilerim. Elinize sağlık.

1 Beğeni