Pardus 23 -> 25 Yükseltme sorunu

Merhaba, Kurumumuzda yüklü olan pardus 23 edu sürümü pcler gelen yükseltme uyarısı ile güncelleme yaparken çöküyor.

İlk olarak öğretmen bilgisayarım ikinci olarakda bir gün arayla 1 adet öğrenci bilgisayarı yükseltme işleminden sonraki ilk boot aşamasında hiçbir şekilde açılmamakta.

Güncellemenin geri çekilmesi doğru olur sanırım.

Pc ler yeğitekin 1500 pc kapsamında sağlanan hp marka pardus yüklü sistemler.

Bir sorun olduğunu düşünüyorum ve 2 bilgisayarda aynı durumun olması bana bunu düşündürüyor, paylaşmak istedim.

Aşamalarla ilgili görseller ve son olarak video bırakacağım video ekranda yazan aşamadan ileri gitmiyor ve sistemde oturum açılamıyor. Kısır bir döngü var.

Konuya destek Sağlayan ve çözen Tübitak Ekibinden Kaan Beye çok teşekkür ederim.
Önceki sürüm paketlerin çakışması sebebiyle yaşanan bu açılma sorununu Grup ekranında komutlar yazılarak paketlerin kaldırılmasını ve tekrardan yüklenmesini sağladı. Sistem bu sefer açıldı ama yaklaşık 30 dk süren bir işlem.

Bu sebeple yükleyecek arkadaşlar HP All in One pc lere 23 den yükseltme yapacaksa öncelikle bir tane pc denemeliler. Bende 3 bilgisayarda da aynı sorun oldu.

4 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.