Pardus 23 Arçelik Akıllı Tahta USB Kilit Şifre

Merhaba,

Okulda Arçelik marka akıllı tahtamızda Pardus 19 kullanılmakta ve etap usb uygulaması ile flash bellek şifreleme ile açılıp kapatılmaktadır.

Ancak Pardus 23 için böyle bir şey var mı, denedim ancak deb paketi uyumlu çıkmadı. Bunun için çalışmalar yapılıyor mu merak ediyorum.

Akıllı tahtalar için çalışma yapılıyorsa Pardus 23 açma-kapama durumları karekod veya etap usb şifre uygulaması olursa çok iyi olur.

1 Beğeni

Etap 23 ve 25 çalışması olduğu yönünde bazı bilgilerimiz var. Etap 23 yayımlanmakta biraz gecikti. Umarım etap 25 için yaparlar.

1 Beğeni

Vestel marka Faz 2 AMD işlemci akıllı tahtada Pardus 23 kurmuştum ve mükemmel çalışıyordu. Ancak dokunmatik çalışmıyordu, özellikle bunu da belirtmek isterim. Yani demek istediğim Pardus 23 sistemi bu konuda çok iyi performans gösteriyor. Pardus 19 daki uygulamalar dahilinde eksiklikler giderilirse uzun vade verimli olacağını düşünüyorum. Umarım mesajımız yetkililere ulaşır.

Bu konuda öğretmenleri Windows sistemlerinden uzak tutmaya ve Pardus sistemi en iyi alternatif olduklarını temelinde anlatmaya çalışıyorum.

1 Beğeni