Pardus ekibi, cumhuriyetimizin 100. yılı anısına " Pardus 23 Özel 100.Yıl Anı Sürümü" Yayınladı. XFCE ve Gnome sürümleri bulunan dağıtımı aşağıdaki adresten indirebilirsiniz:
Pardus Sürümler Pardus dağıtımlarında bulunan özgür ve açık kaynak yazılımlar ile kişisel ve kurumsal ihtiyaçlar, hızlı ve güvenli olarak karşılanmaktadır. Pardus çatısı altında geliştirilen ana sürümler, öncelikli desteğe sahip ürünlerdir. Kurumsal...
Ben kurulumdan çok hatıra niyetine saklamak için indirdim. Sizler de isterseniz indirebilirsiniz.
7 Beğeni
golge33
(Aydın GÖLGE)
Ekim 30, 2023, 8:47öö
2
Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Mevcut Pardus 23 işletim sistemlerinize yazılım merkezinden 100. yıl temasını indirerek kullanabilirsiniz.
5 Beğeni
umut58tr
(Ümüt DEMİR)
Ekim 30, 2023, 2:35ös
3
Merhabalar,
Pardus 23 Özel 100.Yıl Anı sürümüne
pardus 23’ü nasıl yükseltebilirim?
sudo apt update && sudo apt full-upgrade -yq
sudo apt-get update -yq && apt-get upgrade -yq && apt-get full-upgrade -yq && sudo apt-get dist-upgrade -yq
sudo apt update -yq && apt upgrade -yq && apt full-upgrade -yq && sudo apt dist-upgrade -yq
bu komutlar işe yaramadı.
Bilgisi olan var mı?
1 Beğeni
arbede
(mustafa kakaç)
Ekim 30, 2023, 2:47ös
4
ayni sekilde ben de 100.yil ani surumune yukseltmek istiyorum,nasil yapacagiz acaba?
1 Beğeni
Merhaba,
Depodan (sudo apt install pardus-yuzyil) veya Pardus Yazılım Merkezi üzerinden kurabilirsiniz.
( Sisteminiz güncel olmalıdır. )
3 Beğeni
arbede
(mustafa kakaç)
Ekim 30, 2023, 3:34ös
6
tesekkurler,pardus yazilim merkezine bakmamistim
1 Beğeni
umut58tr
(Ümüt DEMİR)
Ekim 31, 2023, 5:35ös
7
Çok teşekkür ederim.
Kolay gelsin
gkhnbey
(Gökhan)
Kasım 1, 2023, 4:20öö
8
emeği geçen herkese teşekkür ederim. Duyduğum anda indirip kurdum ve benim için çok iyi çalışıyor.
Emeği geçen herkesin ellerine-emeklerine sağlık. Gururla kullanıyoruz.
Saygılarımı sunuyorum.
My
Zaten tam arşivlemelik. Aynı şekilde bende indirip ne olur olmaz NAS’a attım.
system
(system)
Kapattı,
Aralık 1, 2023, 5:09öö
11
Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.