Pardus 23 Xfce eşi benzeri yok!

Pardus 23 Xfce işlevsellik olarak Pardus 23 Gnome dan daha iyi. Pardus 23 Gnome da görsellik olarak Xfce den daha iyi. Hangisini kullanacağıma karar veremiyorum :slight_smile:

Pardus 23 de gerek Xfce ve gerekse Gnome da ciddi emekler var.
Özellikle Xfce İnce ayarlar ve Gnome tarzlar harika olmuş. Bir çok distro test etmiş biri olarak şunu diyebilirim ki Pardus diğer distrolara göre daha konforlu.
Pardus 23 ISO da, Pardus Yazılım Merkezi, Pardus Güç Yöneticisi, Pardus Gece Lambası, Pardus Güncelleyici, Pardus ligthdm vs… bu uygulamalarda Emeği geçen herkese gönülden tebrik ediyorum.

Son olarak buraya da Pardus 23 Xfce ekran görüntüsü bırakıyorum :slight_smile:

7 Beğeni

Bir ekran görüntüsü de bizden olsun.

2 Beğeni

Keyfiniz hangisini istiyorsa onu kullanın. Kimi uygulamalar hariç (GNOME için GNOME Shell ve Ayarlar mesela) diğer uygulamalar masaüstü bağımsız olarak farklı dağıtımlara kurulabiliyor.

Mesela ben GNOME masaüstü kullanıyorum. Fakat editör olarak KDE ile gelen Kate kurulu. Muhtemelen ilk GNOME masaüstü ile Linux’e giriş yapmış gibi olduğum için biraz orada takılı kaldım.

Kullanmak güzel fakat lütfen yakaladığınız hataları (çeviri hatası bile olur) bildirmekten çekinmeyin.

3 Beğeni

Ben de KDE’den vazgeçemiyorum. XFCE kullanmak istiyorum eski bir bilgisayarda kullanım yaptığım için ama görselleştirmede bazı küçük detaylar o kadar gözüme çarpıyor ki kullanmak istemiyorum. Ayrıca KDE araçları daha efektif bir kullanım hissi veriyor bana. Tabi herkesin DE’si kendine güzeldir. :smiley:

4 Beğeni