Pardus 23'e güncellemeli miyim?

Merhaba.

Öncelikle kendi github repomda da paylaştığım gibi androidte pardus 21 kurdum.

Termux-x11 Pardus Özellikleri

Termux-x11 kullanıyor ve performansı mükemmelin ötesi(vncviewer’ın daha optimize alternatifi, uygulama fln yüklenebilir hatta vs code fln kullanıyorum). Mouse hatası büyüklüğü küçüklüğü yok. Kalitesi ayarlanabilir, 4k fln var. Çözünürlüğü ayarlanabilir.

Asıl konu: Pardus 23 Yapmalı Mıyım?

Pardus uygulamaları yüklü geliyor biliyosunuz. Pardus Update uygulamam var. Şöyle bir görüntü geliyor sürüm güncellemesine tıkladığım anda:


Sizce Start Pardus 23 Upgrade’ye basmalı mıyım?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

3 Beğeni

Selamunaleyküm hocam
Elinize sağlık forumda böyle güzel konular görmek çok güzel.

bundan bi kaç ay önce rasberry pi için 23 sürümü gelicek mi diye bir konu açılmıştı. Bazı paketlerde sıkntı vardı. Arm için resmi sitede hala 21.5 gösteriliyor. Tavsiyem şu anlık 21 sürümünde kalması. Ama yedek alıp 23 e yükseltip test edilebilir.

Hatta 1 sene sonra telefona tekrardan 0 bir Pardus kurcam inşAllah. Eski vnc ile paylaştığım konu tam iyi olmayabilir. Githubdaki kodlar güzele benziyor.

2 Beğeni

hocam kde için olmaz demişsiniz ama onun için bi ayar dosyası yazdım inşAllah. size pull request atıp sonrasında siz sisteme ekleyebilirsiniz. Şu an telefonda kde çalışıyor.

3 Beğeni

Aslında bu değişken cevabı olan bir durum. Analiz yaparak sık sık kullandığınız ve kritik olan yazılımlar ya da sistemlerin yeni versiyonda sorun meydana getirip getirmeyeceğini belirlemeniz lazım. Aksi takdirde yeni sürümler sorun olabiliyorlar. Ama genel bir kullanıcıyım ve yeni versiyonları takip ediyorum, kritik uygulama-iş sürecim yok diyorsanız direkt basın günceli kullanın. İnanın çok seveceksiniz. Hele birde Ay Yıldız temasını kurduğunuzda mükemmel oluyor. :slight_smile: Şiddetle öneririm. :slight_smile:
Saygılar.

Murat YANAR

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.