Pardus 25 Gnome Beta Tarayıcı Sorunları GNOME masaüstü Ortamında

Brave Tarayıcını kurdum ekran renklendi , ekranda kareleşmeler , Bilgisayarın sürekli kilitlenmesi sorunları ve Reklam filtresinin içeriği boş olma sorunları var . Bu sorunların hepsi GNOME masaüstü ortamı seçiliyken (sanırım Waylant kullanıyor) bu hataların yaşandığını gördüm .
Xorg Üzerinden GNOME ortamına geçince bütünn sorunlar düzeldi . yukarda tarayıcı ile saydığım bütün sorunlar düzeldi .

Aynı Şekilde Chromium tarayıcıda GNOME masaüstü ortamında hatalı çalışıyor . Bu uygulamada Xorg Üzerinden GNOME ortamına geçince düzeldi .

2 seçenek var ya tarayıcılar waylanta uyumlu değil . yada waylant sorun var .

Sorunun Düzelmiş hali . Braveyi tekrar indirim Ublock kuracaktım aklıma geldi bir öteki masaüstü ortamı kullanam düzeliverdi sorun .

Buna sebep olan durumu yapay zeka yardımı ile çözdüm . Chromium ve Brave de test ettim sonuç olumlu .

Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan Açık olduğunda Ekranda kareleşme , renklenme ve bilgisayar kilitlenmesine sebep oluyor .

Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan Kapalı hale getirdiğinde hiçbir sıkıntısı kalmıyor .

Not : Bu ayarı yapabiliyor olmak için Xorg üzerinden Gnome masaüstüne geçiş yapın . Sonra istediğiniz gibi kullanın .

1 Beğeni