Pardus 25 gnome güncellemesi sonrası grub daki kod ekranında kalma

pardus 23.2 galiba gnome olan pc mi 25 e güncelleme menüsündeki seçenekten güncellemek istedim uzun sürer diye açık bırakıp başka şeylerle uğraşıyordum geri geldiğimde yeniden başlat dedi güncellemeyi yükleyebilmek için yenien başlattım ondan sonra benim grubumda ara sıra sorun olmuştu onun için açılırken yada kapanırken kodların gözüktüğü bir ekran açılıyor ondan sonra açılıyordu ama artık o kod ekranı kapanmıyor bi yere kadar gelip sonra sadece bi tane kısa çizgi yanıp sönüyor nasıl çözülebilir en kısa sürede yardımcı olabilirmisiniz pardusa giremiyorum ve windowstan yapmak zorunda kalıyorum kaldıki windeyken pardustaki verilerede erişemiyorum

cihazımın bilgileri

image

Sorunun cevabını bilmiyorum ama şutür sorunlar yaşayıp verilerin tehlikeye girmesinden ibret aldım . Sanırım en iyisi yedekleri alıp Pardus dan . Yeni Sistemin İSO dosyasını indirip kurmak .

Grub ekranından “Kurtarma Modu (Recovery Mode)” seçeneğiyle Pardus’unuza girmeyi deneyin.

Bilgisayarınıza ait bilgileri paylaşırsanız daha iyi olur. Örneğin Nvidia bir ekran kartınız mı var? Varsa modeli nedir? Daha çok bilgiye ihtiyacımız var.

soruya ekledim ekte veriler var

aslında yapılan özel ayarları yedekleme gibi bir imkan olsa sıkıntı olmaz ama birincil olarak pardusu kullandığım için birde nasıl kurduğumu hatırlamağığım uygulamalar var o çok sıkıntı yeni kullanmaya başlasam belki mümkün olur ama işte