Pardus 25 google chrome

Slm.Dizüstü Bilgisayarımda Pardus 25 güncellemesi sonrasında Chrome tarayıcıyı açtığımda ekran,mause ve diğer donanımları kilitliyor.Bilgisayarım HP G003 NT AMD A8.Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar…

Kaldırıp tekrar kurun

1 Beğeni

Bilgisayarı ilk açtığında Şifreni yaz Enter Basmadan Şifre yazınca sağ altta Dişli işareti çıkacak oradan Xorg Üzerinden Gnome yi seçin . Sonrada tarayıcının ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatın . Düzeleceğini tahmin ediyorum . İsterseniz Xorg Üzerinden Gnome ortamında da kullanabilirsiniz . Orada bu bahsettiniz sorunu yapmaz . Aynı sorunu bende yaşadım . Tarayıcıların mevcut olduğunda donanım hızlandırma özelliği oluyor . Bunu kapatınca düzeliyor . Tabi kapatmak için önce düzgün çalışan Masaüstü ortamı olan Xorg Üzerinden Gnome ye geçmek gerekiyor . Yoksa her açtığın bilgisayar kilitlenebiliyor .

Benim tarayıcıda bu şekilde . Bu ayar açık oldumu . GNOME Masaüstü ortamında bilgisayar kilitleniyor . Bu ayarı kapatman lazım . Kendi tarayıcında ilgili yeri bulup . Bu Brave

1 Beğeni

Slm bilgisayarımı ilk açtığımda dişli seçenekten belirttiğiniz gibi ayarladım.Sorun yok gibi çok teşekkür ederim.

1 Beğeni