Slm.Dizüstü Bilgisayarımda Pardus 25 güncellemesi sonrasında Chrome tarayıcıyı açtığımda ekran,mause ve diğer donanımları kilitliyor.Bilgisayarım HP G003 NT AMD A8.Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar…
Kaldırıp tekrar kurun
Bilgisayarı ilk açtığında Şifreni yaz Enter Basmadan Şifre yazınca sağ altta Dişli işareti çıkacak oradan Xorg Üzerinden Gnome yi seçin . Sonrada tarayıcının ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatın . Düzeleceğini tahmin ediyorum . İsterseniz Xorg Üzerinden Gnome ortamında da kullanabilirsiniz . Orada bu bahsettiniz sorunu yapmaz . Aynı sorunu bende yaşadım . Tarayıcıların mevcut olduğunda donanım hızlandırma özelliği oluyor . Bunu kapatınca düzeliyor . Tabi kapatmak için önce düzgün çalışan Masaüstü ortamı olan Xorg Üzerinden Gnome ye geçmek gerekiyor . Yoksa her açtığın bilgisayar kilitlenebiliyor .
Benim tarayıcıda bu şekilde . Bu ayar açık oldumu . GNOME Masaüstü ortamında bilgisayar kilitleniyor . Bu ayarı kapatman lazım . Kendi tarayıcında ilgili yeri bulup . Bu Brave
Slm bilgisayarımı ilk açtığımda dişli seçenekten belirttiğiniz gibi ayarladım.Sorun yok gibi çok teşekkür ederim.