Debianda olduğu gibi Pardus 25 içinde test sürümlerinin yayınlanması ve kullanıcı testinden geri bildirim alması önem arz ediyor. Pardus 25 test sürümlerinin yayımlanmasını bekliyoruz.
üstad bende bekliyorum inanın. Hergün siteye bakıyorum sürüm çıktı mı diye. İnşallah en yakın zamanda çıkar.
Pardus 25 sürümünü bende bekliyorum…
Az kaldı merak etmeyin :)) fakat debian’ın ilk çıktığı sürümde pek çok hata var, direkt aynı hatalarla bizimki de çıksın istenmiyor, dolayısıyla üzerinde sürekli testler ve geliştirmeler yapılıyor, büyük oranda sorunsuz hale geldiğinde yayınlanır.
Debian 13’ün deposu Docker deposu ile çakışıyor. Docker gibi üçüncül popüler depolar henüz Debian 13’e uyarlanmadı. Ben Debian 12’den 13’e güncellerken Docker deposu sebebiyle sistem çöktü. Bende fırsat bu fırsat deyip Pardus 23.4’e geçtim.
Biraz geç çıkması herkes için daha iyi. Bence TeknoFest’i bekleyin, gelenler orada deneyimlesin
Varsayılan duvar kağıdını sıcak bir şey yaparlar inşallah. Pardus 17’nin gri-sarı rengi ve Pardus 21’in kırmızı-mavi karışımı rengi çox yaxşiydi.
Debian 13.0 sürümünde büyük hatalar var. Üç aydır test ediyorum. Şu anda debian 13 sürümü son kullanıcı için dezavantaj. Pardus 25 sürümüne gelince içerik kadar temalar da önemli. Özellikle XFCE ile devam edilecekse güzel bir temanın hazırlanması gerekiyor. İkon teması dahil.