Pardus 25 Yayımlandı!

Bu tür ayarlamaları Dash To Panel ayarlarından ayarlanabiliyor . Hemde baya geniş kapsamlı .

1 Beğeni

Bu dediğiniz durum Dash To Panel ayarlarından ayarlanabiliyor .

2 Beğeni

Gnome extensions => Blur efektte 3noktalı yere tıkla.=> Ayarlar kısmından biraz oynamalar yaparak, birde user themes in ayarlarıyla biraz oynayarak bu hale getirdim.

Teşekkür ederim,benim dediğim bu değil. Beta versiyondaki halinden bahsediyorum, çok güzeldi öyle. Keşke değiştirmeselerdi.

Ekran görüntüsü_2025-11-27_14-48-02

merhabalar pardus 25 e güncelledim bu bilgi ekranı masa üstünden gitmiyor kapatamıyorum arkasındaki dosyaları göremiyorum nasıl kapatmam gerekiyor yardımcı olabilecek varmı

Biliyorum. Olabilecek en yakın ayarda “0” dalar! Fakat o ikonların sorunu sanırım kutuların içine konulmuş olmaları! Kutuları yatay olarak fazla yer kaplıyor! Fakat kutu içindeki iki ikon bile “0” marj verilmesine rağmen birbirine olması gerekenden daha uzak duruyor!

Daha önce başka konuya eklediğim için buraya fotoğraf eklememiştim.
Dolgu “0” olduğu hâlde uzak olmasından şikâyet ediyoruz zâten. (Panelin sağındaki ikonlardan bahsediyorum. Soldaki Uygulama ikonları gibi daha yakın olsalar güzel olacak.)

Hocam sıfır yaptım dediğiniz gibi olmadı bu şekilde olabilir benimki güzel oldu bence.
Ekran Görüntüsü 2025-11-27 16-21-33
Ekran Görüntüsü 2025-11-27 16-21-43

Peki bu üzerine gelince yuvarlak yerine dikdörtgenimsi yapamaz mıyız?
Ekran Görüntüsü 2025-11-27 16-24-46

2 Beğeni

Sol üst köşede etkinlikler sekmesi vardı BETA da. 25 sürümünde buraya tıklayınca uygulamaları gösteriyor. Bunu düzeltemez miyiz ?

üstad bende sorun yok özelden size kurulumu anlatmaya çalışayım

Evet daha güzel görünüyor! ツ :heart_decoration:

Ben daha birkaç günlük Pardusçuyum. Pardus 25’i Betadan çıkmadan iki gün önce kurdum ve hâlen biri aynı makinede çalışan LMDE 7 Gigi ve diğeri İnternet, YouTube, e-Postalar ve alışveriş için kullandığım Raspberry Pi 5 (8GB) üzerinde Raspberry Pi OS olmak üzere iki tâne daha Linux dağıtımı daha kullandığım için çok ilgilenemedim.

Bunu gördüğüm iyi oldu.
Deneyip bakacağım.

Paneli olabildiğince ince istediğim için o tarih ve saati üst üste yapabileceğimden şüpheliyim.

Yine de bunu paylaştığınız için teşekkür ederim. Deneyeceğim.

1 Beğeni

Java 11 sürümü ile sorun çözüldü
Çok teşekkür ederim