Pardus Boot Güncellemesini yapayım mı

Merhabalar kolay gelsin, bana boot güncellemeleri gelmişti ben pardus a windows da boot güncellemesi sonrasında mavi ekran hatası yüzünden geçtim, önceden geçseymişim keşke ama sorun dediğim gibi boot güncellemesini yapayım mı? Yine boot manager silincek diye çok büyük kaygılarım var yardımcı olursanız sevinirim

Bahsettiğiniz şey, sanıyorum BIOS güncellemesi; GRUB değil. Doğru mudur?

Eğer öyleyse doğru kurulum yapıldığı taktirde, üreticiye de ait bir sıkıntı yoksa bilgisayarınız düzgün bir şekilde açılacaktır. Bu durum Windows için de geçerli aslında.

Yok eğer bahsedilen şey GRUB güncellemesi ise benim sistemim şu anda güncel, dolayısıyla GRUB’un Pardus depolarındaki son sürümü cihazımda kurulu. Şu anda herhangi bir problem yaşamamaktayım ve sistem gayet iyi bir performansla açılıyor. Donanım bileşenlerinin farklılıklarına, kurulumun nasıl yapıldığına vs. bağlı olarak değişebilir bir durum bu ama muhtemelen sıkıntı yaşamazsınız. GRUB da bir sıkıntı yaşamanız durumda, Pardus yazdırılmış flash belleğinizi takarak canlı sistem ile dosyalarınıza erişebilir ve bozulmuş olan GRUB’u, canlı kurulum aracı olan Pardus Başlangıç Onarma uygulamasına tamir ettirebilirsiniz.

hayır bahsettiğim boot menüsü silinmişti güncelleme sonucu bios ile alakası yok

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.