Pardus ETAP 23.4 isosunu FAZ 3 ya da FAZ 4 e yüklerken hata

Faz 3 ve faz 4 tahtalara 37 adet faz 1 etkileşimli tahtaya yükleme yaparken kullandığım içerisinde pardus 23.4 isosunun rufusla yüklendiği flash bellek ile yükleme yapmak istediğimde boot ekranından usbmi seçtikten sonra grub> a düşüyor siyah bomboş bir ekran grub> var bir tek. ls ile listeleme yaptığımda memdisk(memdisk ramdisk de olabilir tam hatırlamıyorum) hd0 ve hd1 seçenekleri var. secure boot kapalı. acaba bu tahtalara kurulum için flash hazırlarken usb ye image yazarken rufus değil de başka bir program la mı usb ye image yazdırmak lazım? 37 tahtada sorunsuz kullandığım usb bellekler olunca yazılımdan kaynaklıdır diye düşündüm.

Kalıp dosyasının md5 doğruluğunu kontrol edin.
Rufus ile yazdırıyorsanız DD YANSI MODU’nu seçin.

Ventoy ile yapın tek bellekte birkaç iso dosyasını aynı anda tutabilir boot ettiğinizde açılan menüden istediğiniz isoyu kurabilirsiniz misal 64 gb Bellekte tek bir iso bulundurmak mı mantıklı yoksa pardus25, linux mint,windows 10, windows 11 etap 23.4 vb birçok farklı isoyu aynı anda bulundurmak mı ? üstelik ventoy yapılan belleğe iso dosyalarını sürükle bırak yaparak sadece kopyalarsınız.

Ama windows 11 de internet oturumu açma olayını atlatmak gibi özel bir ihtiyacınız varsa rufus kullanın.

ventoy ile deneyin sorun yoktur

https://rehber.etap.org.tr/sikca-sorulan-sorular/7-kurulum-destegi/7-1-pardus-etap-kurulumu/d-etap-kurulumu-esnasinda-hata-aliyorum

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.