Pardus Etap kapanmıyor

Merhaba,

sudo apt update && sudo apt upgrade ile tüm güncellemelerini yaptığım Pardus Etap kapanmıyor. Uçbirimden shutdown ile kapatmayı denedim değişen bir şey yok. Kapattığımda etap yazısının olduğu ekranda takılı kalıyor. Yeniden başlatma işlemi de başarısız oluyor. Fişi çekerek kapatmak zorunda kalıyorum. Sorun ne olabilir?

sudo apt update && sudo apt upgrade ile tüm güncellemelerini yaptıktan sonra böyle oldu ise, bu güncellemenin bağımlılıkları ile alakalı bir donanım hatası olmalı.

@Yigit_Citak Aslında işletim sisteminin güncel olduğunu vurgulamak için belirtmiştim. Bunun dışında bazı Windows uygulamaları çalıştırmak için Bottles kurdum. Herhangi bir hata kodu göremediğim için sebebini bilemiyorum, sorunun kaynağını nasıl tespit edebiliriz?

Bazı cihazlarda her linux dağıtımı çalışmayabiliyor. başka bir pardus sürümü deneyin yada başka bir linux dağıtımı. Ben linux’a ilk geçtiğimde bu srounu çok yaşadım, mesela linux mint kurmaya karar verdim ama fare çalışmadı, manjaro denedim ve bu seferde pil yüzdesini göstermedi yani pili kullandığı halde pili algılamadı, sonrada pardus xfci denedim bu seferde ekran parlaklığı gidim geliyordu, pardus gnome kurdum ve sorunsuz bir şekilde çalıştı. Yani senin yaşadığın bu sorun benim yaşadığım sorunlarla aynı olabilir, muhtemelen akıllı tahtadaki kurulu pardus sürümü sistemin kapanma mekanizmasını algılamıyor olabilir. Bence başka pardus sürümü yada farklı bir linux dağıtımı deneyin.

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.