Pardus Faz3 Arçelik GNU Grub versiyon hatası

İyi günler. Okulda Faz 3 Arçelik etkileşimli tahtaya Faz 3 4K: Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı Etap sürümünü kurdum. [Hazır MEB İmajları – Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü Projesi – TÜBİTAK ULAKBİM]
(Hazır MEB İmajları – Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü Projesi – TÜBİTAK ULAKBİM)
Ancak devamında karşıma şu yazıların olduğu siyah ekran geldi ve devam edemedim tahtayı açamadım.
GNU GRUB version 2.02+df sg1-20
Minimal BASH-like line editing is supported . For the first word, TAB
lists possible command completions. Anywhere else TAB lists possible
device or file completions.
grub>

bu bir sorun mu, sorunsa ya da değilse nasıl çözebilirim ve tahtayı açabilirim? Şimdiden teşekkürler.

1 Beğeni

Açılışta grub satırına düşmesi genellikle kalıp dosyasının sağlıklı inmemesinden ya da düzgün yazdırılamamasından kaynaklanmaktadır. Kalıp dosyasını yeniden indirerek yeniden yazdırınız ya da etap.org.tr adresinden Etap 19 4K sürümünü indirerek usb belleğe yazdırınız. Yazdırma ayarlarında DD YANSI seçeneğini seçiniz.

2 Beğeni

Ventoy, ISO dosyaları için önyüklenebilir USB sürücüsü oluşturmak için açık kaynaklı bir araçtır. Ventoy ile diski tekrar tekrar biçimlendirmeniz gerekmez, sadece iso dosyasını USB sürücüsüne kopyalamanız ve önyüklemeniz gerekir. Pardus yazılım merkezinde mevcuttur.

1 Beğeni

Aydoğan merhaba, ventoy sadece iso dosyalarını mı kurulabilir hale getiriyor yoksa imajlar içinde kullanılabilir mi?
İmaj dosyaları için clonezilla ya da acronis tarzı özel bir program lazım diye biliyorum.

Ventoy ile boş USB ye uygulamayı kuruyoruz. Bu USB içine birden fazla İSO ları atıyoruz.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.