Pardus Forum Hakkında Önerilerim

Merhaba değerli Pardus topluluğu,

Pardus forumumuz için bir öneri sunmak istiyorum. Forumumuzda bir anket sistemi kurarak veya mevcut sistemi daha aktif kullanarak, topluluğun görüşlerini daha iyi anlayabilir ve Pardus’u geliştirmek için daha isabetli kararlar alabiliriz.

Önerim şu şekilde:

1. Pardus servis masası ile gönderilen belli bir sayıya ulaşan öneriler, forumda oylamaya sunularak topluluğun genel görüşü alınabilir.

2. Farklı konularda düzenli olarak anketler yapılarak, kullanıcıların Pardus hakkındaki düşünceleri ve beklentileri doğrudan öğrenilebilir.
    Bu sayede, forumumuz daha canlı ve aktif hale gelecek, Pardus için daha değerli fikirler ortaya çıkacak ve topluluk üyelerinin aidiyet duygusu artacaktır.

3. Anketlerin yanı sıra, özellikle yeni proje fikirleri hakkında topluluğun görüş ve önerilerini almak için düzenli olarak sorular yöneltmek de oldukça faydalı olabilir. Bu sayede, Pardus’un geleceğiyle ilgili daha geniş bir perspektif elde edebilir ve topluluk üyelerinin yaratıcı düşüncelerinden faydalanabilirsiniz.

Bu öneriye destek veren tüm Pardus kullanıcılarını forumda bir araya gelmeye davet ediyorum.

Kullanıcı sayısına bağlı. Herkes bu ankete dürüstçe cevap verirse kaç kişi ne kullanıyor ortaya çıkar.

Selamün Aleyküm
Windows’a ihtiyaç duyduğumda VirtManager içinde sanal olarak Windows kullanmayı tercih ediyorum.

1 Beğeni

Aleyküm selam
Ram ve ekran kartı yetersiz kalıyorsa maalesef işlevsel olmuyor abi. Bende üniversiteyken Dualboot kullanmak zorunda kalıyordum.

1 Beğeni

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Forum ekibi yukarıda bir oylama butonu bırakmış durumda. Lütfen oylamaya katılarak bu konuda desteklerinizi gösterin böylece topluluk fikirleri yeni güncelleme ve sürümlerde çok daha etkin olacaktır.

2 Beğeni

Yazdığım öneri yazısında her ne kadar oylama düşük de kalsa @SesMuhendisi tarafından yapılan anket göz önüne alındığında katılım oranı başarısız sayılmaz bu yüzden ilgili forum yetkilileri önerimi değerlendirmeye alırsa bu güzel bir adım olabilir.

2 Beğeni