Pardus Forum Hangi Sistemi Kullanıyor?

Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Uzun yıllar web sayfası yaptım joomla dan wordpress e bir sürü sistem kullandım tahminim bbpress forumun tasarım ve çalışması çok hoşuma gitti alt yapısında hangi sistem var ? onu sormak istemiştim iyi çalışmalar.

not: ana site wordpress ona eminim ama forumu çözemedim.

Discourse diye bir sistem. Ücretli galiba.

1 Beğeni

Merhaba,

Forum yazılımı olarak Discourse adında bir özgür yazılım çözümü kullanıyoruz. Discourse 'u kendiniz kurmak ve kullanmak ücretsiz.

Ayrıntılı bilgi: http://www.discourse.org/

2 Beğeni

Çok teşekkürler inceliyeceğim merak işte yzun süre yapınca :slight_smile: peki bu konuda sohbet edip sorabileceğim biri varmı mesajla sistem hakkında?

Yekta bey çeviriyi kendiniz mi yaptınız yoksa varmı sitesini inceledim Tr çeviri bulamadım. Sizi yorucam ama kusura bakmayın.

Türkçe çevirisi kendi içerisinde mevcut, kurulum yaptıktan sonra yönetim panelinden ayarlayabilirsiniz.

yekta bey ben dosya ile host a kurulum yapmayı biliyorum bir süredir site yapmıyordum ama bu sistem kodla kuruluyor dosya ile kurulum bulamadım sizide yordum kusura bakmayın. Biraz araştırıp öğrenmem lazım bunu ben gene size yazarım ilerde çözünce kib. vakit ayırdığınız için teşekkürler.