Dün ve bugün öğlene kadar ki olan zaman diliminde foruma neredeyse girilmiyordu. Sadece dün ile kalmış olsaydı konu açma gereği de duymayacaktım ama bugünde devam edince açmış bulundum. Yine hâlen yavaşlık hissediliyor nispeten. Tam olarak neden kaynaklanıyor bu husus?
Sorun altı gündür devam ediyor. Şu ana dek bir çözüm de sağlanamadı. İşin teknik kısmını bilmiyorum ama gezinme deneyimini ciddi düzeyde sekteye uğratıyor.
Çok uzunca bir süre sorun peyder pey olmak üzere kendini gösteriyordu. Aslında böyle zaman zaman olması problem olan kısım. Nitekim bu durum sorunun olduğu kanaatini ortaya koymada güçlük çıkarıyordu. Ben konuya moderatör incelemesi için bayrak eklemiştim. En son yapılan dönüşte de araştırdıklarını ifade etmişlerdi. Şu sıralar bir sorun yaşamıyorum ama bu değildir ki yine yaşamayalım. Gerekli aksiyonların alınması temennisiyle.
Bazı zamanlarda forum yöneticileri acaba bakım mı yapıyor diye düşünüyorum. Sayın yöneticilerimiz, eğer öyle bir durum oluyorsa, şu saatler arasında çalışma olacak, forumda yavaşlama olacak diye bir gönderi paylaşılsa on numara olur. Değilse, bu ara ara olan yavaşlama neden oluyor?