Bilgisayarımda birden fazla işletim sistemi var. Ubuntu, LinuxMint, Pardus, Windows 7. Açılış ekranında Pardus’a giriş yaparken ekranda bir sürü yazılar çıkıyor, birşeyleri denetliyor 2 - 2,5 dakikayı buluyor. Bunu nasıl giderebilir, daha çabuk açılmasını sağlayabilirim, teşekkürler.
Merhaba;
Sadece Pardus’da mı geç açılıyor. Çünkü dördünü de (Ubuntu, Linux Mint, Pardus 17, Windows 7) yükledim. En hızlısı Pardus 17.
Selamlar.
Bildiğim kadarıyla bölümlemelerde sonda kalan bölümler daha yavaş olmakta. Eğer HDD’nin son bölümüne pardus kurduysanız bundan kaynaklanıyor olabilir.
Not: Bir yerde böyle okumuştum. Yanlışım varsa bilen biri lütfen düzeltsin.
merahaba arkadaşlar ben pardus 17 yeni kurdum normalde başka işletim sistemi varken de kullandım linux u ama şimdi direk hdd ye pardusu kurdum ama bilgisayar geç açılıyor sorun nerede de olabilir bilen cevaplarsa sevinirim.
donanım yeterli bunu bildiriyim
İyi forumlar.
Yeni linux kullanıcısıyım pardus 17.1 kurdum fakat açılışta baya yavaş kalıyor,sistem en erken 6-7 dk da açılıyor bunun bir çözümü var mı?
@Yunusemre bey, @kaan bey, @cuneyt.ulusoy bey, yardımcı olabilir misiniz? Bayadır cevap yazılmadı da belki görmemişsinizdir dedim.
sudo dmesg > acilis.txt
komutu ile oluşan dosyayı paylaşınız.
Merhaba;
Açılışta ekranda bir şeyler yazıp dakika ve saniye sayıyor mu?
Selamlar.
Hayır hiçbir şey yazmıyordu zaten temiz kurulum yaptım ilginiz için teşekkür ederim.
Kaan Bey’in mesajını görüdünüz mü?
Nereye oluşuyor bu dosya derseniz Semih Bey şuraya oluşuyor;
bu dizinde.
Teşekkürler, saygıyla
Yardımcı olmak istediğiniz için teşekkür ederim sorun çözüldü temiz kurulum yaptım.
donanıma uygun açık kaynak kodlu sürücüleri indirmen gerekiyor