Pardus gnome 19 kurulumu

gnome 19 kuramıyorum. 17 xcfe sorunsuz kuruyorum. ama gnome 19 kuramıyorum. neden olabilir yorum yapmak isteyen varmı ?

Hangi adımda kalıyorsunuz? Hata alıyorsanız hatayı ya da ekran görüntülerini paylaşınız.

bölümlemeyi geçtikten sonra kurulumun sonlarına doğru kurulum tamamlanamadı diyor ve kurulum menüsüne geri dönüyor. görüntü almadım. şu anda 19 xcfe ile yazıyorum. 17 yi 19 a çevirdim. ama gnomeyi kullanmak istiyorum. bir türlü kuramadım.

Öncelikle linkte belirtilen önerileri takip ederek md5 kontrolü yapınız;

teşekkürler yeniden indirip deneyeceğim.
pardus ilk çıktığından bu yana pardusu severim ve kullanırım kod girme ve yazmalar hariç. ama son 2013 ten sonraki pardus versiyonları eskisi kadar tatmin edici değil ve kurulurken çok uğraştırıyor örneğin grup önceden hazır gelirdi ama şimdi sonradan kurmak gerekiyor.


tamam dediklerinizi uygulayacağım.

teşekkürler yeniden indirdim ve kuruldu. ama şimdi başka sorunlar var örneğin usb adaptörüne (harici) taktığım usb, bluetooth cihazı otomatik algılamıyor. ekranım 23 inc lifemax televizyon hdmı ve vga girişleri ikiside takılı, vga da 1024800 hdmı da 19201080 verebiliyor vga 1024800 çalıştırıyor hdmı da 12801024 yapıyorum ekranı kaplamıyor. ortaya karışık yapıyor. çözebilirmiyim. ?

@cuneyt.ulusoy hocam bende yeni konu açmadan buradan sorayım bende yüklemeyi usb üzerinden yaparken cd bağlanmadı hatası veriyor. Ayrıca Pardus İmage Writer Windows 7 üzerinde çalışmadığı için iso kalıbını usbye Rufus ile yazdırdım. Bununla ilgili olabilir mi emin değilim ama bilgi vermiş olayım. :slight_smile:

rufus 2.16 DD yansı modu ile yazdırabilirsiniz. CD bağlanmadı hatası aldığınız yerde USB çıkarıp tekrar takınız ve yüklemeye devam ediniz.

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.