Pardus Gnome Dash to Panel Eklentisi

Pardus Gnome gerçekten güzel olmuş. Eksiklik yok. Uzantılar da Dash to Dock var ama Dash to Panel yok. Nedeni nedir? Eklenmesi mümkün mü? Selametle…

Nasıl kuracağımız hakkında bir yazı yazılabilir mi, Topluluk Portalında?

İkiside benzer isi yapıyor. O yuzden ayni anda olmalarinin bir onemi yok. Isterseniz Gnome Eklentileri web sitesi uzerinden tek butonla yukleyebilirsiniz.

Ben de Dash to Panel tercih ediyorum. Docku silip onu yüklüyorum. Hem solda hem yukarda menu olmasi ekrani daraltiyor hoşuma gitmiyor.

Bence gayet gerekli. Eklense yararına olur son kullanıcının. Kurmayı deniyorum da kafam karışmıştı kuramadım.

Linkte nasil kurulacagini gorebilirsiniz.

2 Beğeni

Eklentiyi geri kaldırınca Dash to Panel silinir mi?

Dash to Paneli kaldırırsanız Dash to Panel silinir.
Gnome tarayıcı eklentisini kastediyorsanız, tarayıcı eklentisini kaldırınca Dash to Panel silinmez.

Dash to Dock eklentisinin çevirileri malesef yetersizdi. gschema çevirileri de çok fazla alan kaplıyordu. Neyse çeviriyi tamamlayıp depolarına yolladım.

Çevirileri denemek isterseniz eklentiyi yazıya zip.log olarak eklemeye çalıştım. Artık zip uzantısına çevirip deneyebilirsiniz. Çeviride tutarsız veya yanlış olduğunu düşündüğünüz yerler varsa buradan veya mail üstünden yazabilirsiniz.

Kurulumu için zipden çıkartıp, klasör haliyle .local/share/gnome-shell/extensions klasörüne kopyalayabilirsiniz. Eklentinin 52 nolu sürümünün çevirisidir. Fakat bu sürüm hangi Pardus sürümleri ve pardus ile gelen GNOME sürümleri ile uyumludur emin değilim.

dash-to-panel@jderose9.github.com.zip.log (375.4 KB)

3 Beğeni

Bence de eklenmeli. Zor olmasa gerek. Gnome çağ atlıyor bence. Muhakkak olmalı.