Bugüne kadar hiç dikkat etmemiştim ama profil panelimde gözüme çarpınca bir kontrol etme ihtiyacı hissettim. Güven seyisi kıstasları “Discourse” baz alınarak mı uygulanmakta? Yoksa oradaki eşik değerlerde Pardus Forum özelinde farklı eşikler mi baz alınıyor? Nitekim şöyle bir göz atınca "üye " seviyesini oradaki kıstaslara göre karşılamama rağmen "temel"de kalmışım. Eğer ki eşik seviyelerinde farklı kıstaslar baz alınıyor ise bunlar nelerdir? Bununla ilgili de bir dokümantasyon varsa paylaşabilir misiniz?
İfade etmek istediğim hususta tam olarak buydu. İlgili baz seviyeler sağlanmasına karşın güven düzeyi 1’de kalmış. Orada ilgili dokümantasyonun hemen altında topluluk liderlerinin eşik değerlerini isterlerse değiştirebileceğine yönelik bir bilgi vardı. Merak ettiğim de bu. Pardus Forum özelinde bu eşik değerler nasıl güncellenmiş? Nitekim güncellenmemiş olsa ilgili seviyeler zaten otomatik tanımlanırdı diye düşünüyorum.
Onebox rozeti ile alakalı bir durum olmadığını tahmin ediyordum ama emin olmak adına beklemek istedim. Koşullara binaen onebox linki vermelik bir durum olunca ben de verdim. Ama yine dediğim gibi güven düzeyi 1’de tanımlıyım. Normal şartlar altında yukarıda da eklemiş olduğunuz görsel uyarınca oradaki 7 koşulu sağlamak ilgili seviyenin tanımlanması için yeterli. Eğer ki sistem bunu otomatik tanımlamıyorsa o zaman eşik değerler oradaki gibi değildir. Nitekim bunu da yöneticiler değiştirebiliyor.