Pardus Hata Yakalama ve Öneri Yarışması Pardus ETAP

Merhabalar başlıktaki teknofest yarışmasında Pardus ETAP dahil midir şartnameyi okuduğumda pek birşey bulamadık lütfen yardımcı olur musunuz

Hata ve öneri kategorisinde son sürüm ETAP dahildir.

Fakat Geliştirme kategorisinde özellikle Pardus programlarına katkıda bulunmak isteyenler sadece PARDUS · GitHub adresindeki kaynak kodu açık projeleri kullanabilir.

Bunun dışında geliştirme kategorisinde kendi özgün projenizi de geliştirebilirsiniz, illa pardus uygulamalarının kendisine katkıda bulunma zorunluluğu yoktur.

2 Beğeni

Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederizz

Eğer TEKNOFEST yarışmasında geliştirici kategoride yaptığımız faaliyetin sadece Pardus’a dair bir geliştirme olma zorunluluğu yok ise kendimiz Pardus gibi Linux tabanlı bir sistem yapıp (ki bunu daha sonraki dönemlerde başvurmak için erkenden soruyorum.) yarışma kapsamında sunarsak geçme ihtimali olur mu, yarışmaya kabul edilir mi? (Yapımının meşakkatli bir iş olduğunu ve ileri seviyede bilgi gereksinimi biliyorum, şu an üstünde çalıştığım bir sistem var ve onu bir yarışmaya sunmayı planladığımda doğru kategorinin ne olduğunu araştırırken bunu gördüm ve bu soruyu sormak istedim, cevaplarsanız çok memnun olurum.)

Yarışma Pardus’la alakalı olduğu için Pardus dışı herhangi bir sistem, örneğin windows, macos veya sizin kendi özel mini işletim sisteminiz bu kategoriye girmeyecektir.

Yapılacak geliştirmenin Pardus üzerinde çalışması gerekiyor.

Tamamdır, geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.