Pardus hesabıma forumlarda otomatik giriş yapıyor. Fakat bu gönüllü platformunda yok ve şifremi girince yanlış olduğunu söylüyor. Şifremi unuttum a tıkladım ama e-posta doğru olmasına rağmen mail gelmedi. Spam’dada yok.
@alicagan0236 Ali Bey, eğer Pardus Çalışan seçeneğiyle kurulum yaptıysanız varsayılan parola: 1 oluyor (evet, yalnızca, 1). Bir deneyin değilse forum arşivine bakmak sağ üst köşedeki
büyüteç simgesinde forum içinde arşiv araştırması yapabilirsiniz.
Büyüteç bulamadım ve hata verdi yanlış dedi.
Konunun Pardus’la alakası yok, forum ve gönüllü web sitelerindeki hesapla alakası var. Pardus işletim sistemi başka, web siteleri başka.
Merhaba,
Pardus hesabı bazı platformlarda otomatik giriş yapabiliyor ancak bu gönüllü platformunda otomatik giriş desteklenmiyor olabilir. Şifre yanlış uyarısı alıyorsan, hesap bu platformda ayrı bir şifreyle kayıtlı olabilir.
“Şifremi unuttum” maili gelmiyorsa bazen sistemsel gecikme olabiliyor ya da mail sunucuya takılabiliyor. Bir süre bekleyip tekrar denemeni, farklı bir tarayıcıdan denemeni ve mümkünse farklı bir e-posta adresiyle kayıtlı olup olmadığını kontrol etmeni öneririm.
Eğer yine mail gelmezse platform yöneticileriyle iletişime geçmesi en sağlıklısı olur.
Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.