Pardus İçin Oluşturulan İçeriklerin Paylaşımı

Arkadaşlar merhaba;

Pardus kullanıcıları içerisinde oldukça yetenekli, bilgili ve üretken arkadaşlarımız var. Bunu forumda yapılan onlarca paylaşımdan görebiliyoruz. Çok güzel içerikler ve düşünceler var. Ancak oluşturulan bu içerikler çoğu zaman forumda sınırlı kalıyor. Bu durum Pardus’un görünürlüğünü azaltıyor diye düşünüyorum. Oluşturduğumuz içerikleri Linux topluluklarınca bilinen ve sıklıkla ziyaret edilen sitelerde paylaşmamız Pardus’un yararına olacaktır.

Örneğin tasarladığımız duvar kağıtlarını, temaları pling.com veya opendesktop.org gibi sitelere projenizin ismine veya açıklama kısmına Pardus kelimesini ekleyerek yükleyelim. Bu sayede Pardus adından söz ettirmiş oluruz. En azından yeni kullanıcılar Pardus için içerik aradıklarında karşısında seçenekler bulabilsin.

Yazılım bilen arkadaşlarımız belki kendi aralarında bir organizasyonla burada paylaşılan kurulum teması veya giriş ekranı temasının kod tarafında işlerini halledip paketleyebilirler ve bunu paylaşabilirler.

Sözün özü her şeyi devletten beklemeyelim :smiley: Yaptıklarımızla geliştiricilere destek ve ilham verelim. Pardus hepimizin.

6 Beğeni

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.