Pardus için video editorler

bi araya getirilmesi gereken arşiv oldu…

1. Kdenlive

kdenlive-free-linux-video-editor

Kdenlive ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir video düzenleme yazılımıdır Kesme, bölme, geçişler, video efektleri, kopyala yapıştırma vb. Gibi harika video düzenleme işlevleri sunar

2. shotcut

Shotcut Linux için bir anter video düzenleme yazılımıdır ve ilginç bir yazılımdır çünkü UI bir editörden çok bir medya oynatıcıya benzemektedir. Yazılım, sahip olduğu muhteşem özelliklerle video düzenleme işlemini çok kolaylaştırıyor.

3… Pitivi

pitivi

Pitivi, serbestçe kullanılabilen açık kaynaklı bir yazılımdır.
Sezgisel video düzenleme için bu yazılım tasarlanmıştır. Basit özellikleri destekler, yani koparma, kesme, bölme ve klips kesme. Aynı zamanda bir kullanım kılavuzu desteği vardır.

4… Avidemux

avidemux-free-linux-video-editor

Avidemux, temelde basit kesim, bölme, birleştirme, filtreleme ve kodlama vb. İçin tasarlanmış ücretsiz, açık kaynaklı bir video düzenleme yazılımıdır.

#5. Blender
blender-3

Blender, 3D bilgisayar grafik yazılımıdır. Ayrıca görsel kaynak, video oyunları, animasyonlu filmler ve 3D interaktif uygulama için kullanılan açık kaynak ve serbestçe kullanılabilir. Bu yazılım python, c ve c ++ ile yazılmıştır. Bu yazılım, kaplama, 3B modelleme, tekstüre etme, UV çözme, duman ve sıvı simülasyonu vb. Gibi temel özelliklere sahiptir. Bazı video editörlerinde görüntü oluşturma, video grafik düzenleme, animasyon, heykelleme, kompozisyon, hareketli, kamera gibi bilgisayar grafikleri için özel olarak kullanılır. izleme, parçacık ve yumuşak vücut simülasyonu. Ayrıca 3B vektör grafikleri içeren ilkel geometrik. Özel tarama hattı ışın izleme, dahili render motoru için çeşitli sistemde ihracat yapabilir.

#6. LiVES
lives-free-linux-video-editor

LiVES , Gerçek zamanlı video performansı ve doğrusal olmayan kurgu karışımına sahiptir. Kullanıcıların video formatları, hızları, kare büyüklüğü vb. Hakkında endişelenmeden video düzenleme ve yapmalarını sağlar. Ayrıca, çok kanallı zaman çizelgeleri, kliplerin karıştırılması ve geçiş yapması nedeniyle bir Video Jokey yazılımı olarak da çalışır.

#7. Open Shot
openshoot
Open Shot, Linux işletim sistemi için Python ile yazılmış bir video editörüdür. Açık kaynak kodlu bir video düzenleme yazılımıdır Birçok ses, video ve görüntü formatını destekleyen ana özellikler. sürükle ve bırak özelliği. ve kesme işlemleri daha kolaydır.

8. Lightworks

lightworks-linux
Profesyonel kullanıcılar için, Lightworks size kullanabileceğiniz birçok özellik sunabilir. Ücretli ve ücretsiz sürümü vardır ve ücretsiz sürümü yalnızca 720p’ye kadar çalışır ve bazı çıktı biçimleri de ücretsiz sürümle sınırlıdır.

Pardus 19 DDE amd64 Masaüstü Shotcut ile video editleme

son söz :
Cennet mekan Mimar Sinan
Biz hizmetimizi Allah için yaptık ve mükafatını da ahirette bekliyoruz.
Yaptığın işi gönlünde hissedersen, ırmaklar çağlar içinde…

7 Beğeni

Çok güzel uygulamalar.
Denedim ama bir şey üretmeye vaktim olmadı.

1 Beğeni

en iyisi openshot bana gore

1 Beğeni

Profesyonel kullanıcılar için, Lightworks ogrendınmı arkası gelır
cogu flım yapımcılarında tercıh ettıgdır…

1 Beğeni

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.