Merhaba ;
Benim Asus Marka K555UB Model
i5 , 8gb ram,1 tb hdd , Nvıdıa 940M Ekrankartlı bilgisayarım var,
kendimi bilgi güvenligi üzerine geliştirmek istiyorum ve okuyorum, pentest uygulamalarının en stabil olarak çalıştıgı 2 sistem kullandım 1. Parrot Sec Os 2. Kali linux .
şimdi sorunumu söyleyeyim ,
- yol Wİndows 10 yanına kali linux veya parrot kurulumu yapıyorum ilk kurulumda sorun yok herhangi bir paket güncelleme yaptıgım zaman sistem bozuluyor , güncelleme yapmadan kullanmak istedigim zaman 2 3 gün düzgün çalışıyor sonrasında yine bozuluyor,
2.yol Windowsu komple siliyorum harddiski bütün olarak kali veya parrot kuruyorum aynı şekilde sistem biraz çalışıyor sonra bozuluyor , bozulmasa bile aşıra derecede yavaşlama oluyor (bu yavaşlamaya örnek olarak kullanıcı girişi yaptıkdan sonra yaklaşık 15 20 dk arasında bekliyorum ki masaüstü gelsin.)
Pardus DDE veya pardus kurudugum zaman yukardaki hatalar olmadı pardusu kurduktan sonra ses sorunu oldu oda güncelleme sonrasında düzeldi, fakat içerisinde pentest uygulamaları olmadıgı için benim işimi görmedi,
Sizlerden yardım istedigim konu ise pardus dde veya pardus’a pentest uygulamalarını
Resim’de olduu gibi nasıl eklerim.