PARDUS ile uyumlu otomasyon sistemi

Merhaba,
Doğru alana yazıp yazmadığıma tam olarak emin olmamakla birlikte, en uygun soru yerinin burası olacağını düşündüm.
Büyük bir kamu kurumunda çalışıyorum. Türkiye çağında çalışacak bir hukuk otomasyon yazlımına ihtiyacımız var ve bunun için hizmet alımı ihalesine çıkılacak. Bu projenin teknik şartnamesini hazırlamakla görevliyim. Dışa bağımlılıktan kurtulmak ve kurumsal olarak Pardus’a geçebileceğimiz düşüncesi ile, hazırlanacak yazlımın, Windows yanında gerektiğinde Linux (Pardus) altında da çalışabilmesi için nasıl bir yol tâkip etmeliyim?
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkü ederim.

1 Beğeni

Selamün Aleyküm
Öncelikle hassiyetiniz Allah(C.C.) razı olsun :blush:

Web tabanlı yazılımlar zemin bağımsız çalışır. Onlar tercih edilebilir.
Lakin bazı eski web tabanlı yazılımlarda tarayıcıya has yapılıyordu. Tüm tarayıcılarda aynı kalitede çalışmasını talep edebilirsiniz.
Zaten günümüzde 2 tane tarayıcı tabanı kaldı. Yani Firefox ve Chromium’da sorunsuz çalışsa yeterli olacaktır.

2 Beğeni

Selamün aleyküm,

Uzun zan önce çalıştığım yazılım firması hakediş, yaklaşık maliyet, doğrudan temin gibi programlar üretiyordu. Bu nedenle az bu konulara aşinayim.

Mevcut olarak da test otomasyon programı geliştirmiş biriyim. İsmini verip reklam yapmak istemiyorum ama içinde telegramdan, selenium a, matlabdan ses görüntü işlemeye dair birçok işi yapan bir otomasyon yapmış biriyim. Eğer local kullanılacak bir sistem istiyorsanız Python, Pyqt5 ile bu işi ben kolayca yapabilirim. Web alanında uzman değilim.o nedenle web haricinde birşey düşünürseniz ben bunu yaparım.
Ayrıca yazdığım her kodu Windows, debian ve raspery işletim sistemleri için uyumlu yapmaya özen gösteren biriyim.

1 Beğeni

busayfada pardus işortakları olan şirketler var tamamen PARDUS üzerinde çalışacak sistem yapmalarını isteyebilirsiniz Web Tabanlı olsa daha iyi olur

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.