Pardus kurulumu yapamıyorum

Pardus Etap versiyonunu çok beğendim o yüzden indirip kurmayı denedim ama bir türlü başaramadım hep kurulum ekranında bir sıkıntı çıkıyor Pardus ETAP 5.3 kurmayı denediğimde açılıştı sadece “-” ekranda bu yazıyor birde Pardus Etap Bolu 21/02/20 versiyonunda “/dev/sda is busy some partition is mounted” hatası alıyorum bu sorunları nasıl aşarım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Akıllı tahta için mi soruyorsunuz? Akıllı tahta için soruyorsanız aşağıda yer alan linkteki imajları deneyebilirsiniz.

laptop için kuracağım

Aşağıdaki bağlantıdan indirip kurabilirsiniz. Kurulumu, kurulum kılavuzuna göre yapmaya dikkat ediniz. Masaüstü sürümünü indireceksiniz.

Pardus ETAP okullardaki akıllı tahtalar için geliştirilmiş bir sistem. Siz Pardus’un masaüstü için olan sürümlerinden birini kuracaksınız laptop içinse. Gnome veya XFCE arayüzü var. Tercihinize göre üstteki linkten indirebilirsiniz.

2 Beğeni

Windows işletim sistemi üzerinde Virtualbox programını kurarak Pardus Etap imajlarını yükleyebilir ve çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Eğer tamamen geçmek istiyorsanız Pardus masaüstü sürümünü kurmanız gerekecek. Bilgisayarınız donanımına göre Gnome veya Xfce arayüzlerinden birini seçebilirsiniz.

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.