Pardus Mağaza Uygulama İstekleri

kdenlive, Opara, firefox, teamwiever, zoom, teams, mailspring, bip, grup customizer gibi uygulamaların son sürümlerini pardus mağaza da görmek istiyoruz. mağaza uygulamalarının sık güncellenmesini ve pardus mağaza uygulamalarının alternatifler adına çoğalmasını istiyoruz. ayrıca Rtl 8125 internet driverını format sonrası elle kurmak yerine kurulumda otomatik kurulması söz konusu olabilir mi? manjaro linuxde otomatik internete bağlanıyor. pardusda elle kurulum yapmak zorunda kalıyoruz.

2 Beğeni

Ayrıca redshift gece modu kurulu gelse hani

2 Beğeni

Layouts Swicher, Lollypop, gThumb, Webapp Manager, Gnome Contacts, malcontent parental control, Warpinator, Gnote, Pix, Celluloid, Hypnotix, Baobab,Video Capture yazılımı,…

şimdilik bunları yazıyorum. mağazada yoksa eklenmesini istiyorum. kusura bakmayın… yukarıda istediklerim harici altta linkleri de naçizane ekledim.

https://wiki.gnome.org/Apps/Weather

https://wiki.gnome.org/Apps/Contacts

https://maoschanz.github.io/drawing/
https://ezix.org/project/wiki

https://ezix.org/project/wiki/HardwareLiSter
https://wiki.gnome.org/Apps/Seahorse
https://wiki.gnome.org/Apps/DejaDup

https://hexchat.github.io/

1 Beğeni

Bu uygulamalar zaten Pardus Mağaza’da bulunuyor.

1 Beğeni

evet haklısınız lakin eski sürümleri var, ben yeni sürümlerini söylemeye çalışmıştım.

2 Beğeni

Hocam sonuna kadar size katılıyorum pardus mağaza çok güzel fakat seçenek az , her insanda terminal kullanıp uygulama yükleyemiyor ister istemez mağazada olmasını istiyor dediğiniz uygulamalar gelse çok güzel olur bence pardus mağaza sürekli güncel olmalı.

3 Beğeni

Mağazada Kur’an-ı Kerim uygulaması olsun isterdim.

1 Beğeni

Aslında mağaza uygulaması biraz daha gelişse. Flatpak ve Snap uygulamalarinada doğrudan tek uygulama ile erişsek harika olur… tek uygulama ve içerisinde tüm uygulamalar… ayrıca mağaza uygulamasının güncelleme özelliği kazanması…

1 Beğeni

Aslında güvenlik anlamında firefox son sürüm. Firefox esr(extended security release), sadece güvenlik güncelleştirmelerini güncel olarak alıyor. Muhtemel hatalar olabileceği için diğer güncellemeleri hemen almıyor iyice test etmeden. Ama, pardus deneysel depo diye bir şey gördüm, forumda bir yer de aratın bulursunuz. Burada güncel sürümler olabilir.

https://download.gnome.org/sources/gthumb/3.11/

Bu konu son cevaptan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.