Pardüs Mağazasında "Operation Cancelled" Hatası sorunu

Merhabalar mağazayı açtığımızda aşağıdaki resimdeki hata mesajını veriyor bende pardus mağazayı sildim yeniden kurdum ancak sorun gene aynı internetimde sorun yok yardımcı olurmusunuz.

hata almanıza sebepler şunlar olabilir;
1- İnternet bağlantınızı kontrol ediniz. Fatih/MEB ağı, firewall vb…
2- Destek süresi birmiş bir sürüm kullanıyorsunuz. Güncel sürümleri deneyiniz.
Not: İşlemlerinizi her zaman normal kullanıcıda gerçekleştiriniz.

Merhabalar Cüneyt bey kullanıcı getirdi böyle bir sorun var diye bende bakıyorum konsoldan yükleme yapabiliyorum aynı networkte başka bir makimada mağaza açılıyor sadece bu maiknada sorun var bende pardus-storeyi kaldırıp yeniden kurdum olmadı nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz

Merhabalar @cuneyt.ulusoy isterseniz anydesk verebilirm

Pardus 19 kullanıyorsanız sorun kullandığınız ağ ile ilgili. Muhtelemen kurum ağı kullanıyorsunuz. Bazı kurumların ağlarında bu şekilde hata veriyor. Yazılım merkezi kurup deneyebilirsiz.

Merhabalar aydın bey kurum ağında benim bulunduğum birimde internette kısıtlama yok benim makinam pardus mağazaya bağlanıyor ancak diğer makina bağlanmıyor ve resimdeki hata mesajını veriyor pardus-store sildim konsoldan arattırdım ve bulduğum pardus-storeyi hepsini rm -rf yaparak temizledim sonra makinayı yeniden başlattım ve pardus-storeyi yeniden kurdum ancak sorunum düzelmedi.

İşletim sistemi güncel olmayabilir . Anladığım kadarıyla Pardus 19 kullanıyorsunuz. Desteği bitti. Pardus 21.5 veya 23.0 öneririm.

Merhabalar Aydın bey kurumda çalışma yapıldığı için pardus 19 kalması gerekiyor ve makinanın tüm güncellemelerini çektirdim ancak sorunu bir türlü çözemedim.

Merhabalar Pardus 19 deposu kapatıldımı makinayı formatladım ve yeniden pardus 19 kurup güncellediğimde pardus-storeyi kaldırdığını gördüm bende pardus-storeyi yeniden kurdum ancak yukardaki hatayı tekrar almaya başladım benimde aklıma pardus deposu pardus 19 kaldırılmış olabilirmi

Pardus yazılım merkezi sürümünü buradan (deb) indirip, paket kurucu ile kurup deneyebilirsin. Sorun çıkarmadan çalışır diye düşünüyorum.

Merhaba,
pardus-store yerine pardus-software kullanılmaya başlanmıştır.

@kaan bey çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.