İsmini tam olarak bilmediğimden dolayı Pardus menü barı şeklinde ifade edeceğim. Fotoğrafta da gördüğünüz üzere forum dahil tüm Pardus sayfalarında sabit olarak ekranın altına konumlandırılmış durumda. Bilmiyorum bir tek bana mı rahatsız edici geliyor ama çok hoş durmuyor açıkçası. Bence forumda bunu opsiyonel olarak tercih edebileceğimiz bir ayar olmalı. Bu arada işin teknik kısmı noktasında bir bilgim yok. Mümkünatı var ise değerlendirilmeli. Yoksa zaten yapacak bir şey yok. Sadece bir kullanıcı olarak geri bildirimimi paylaşmak istedim.
Allah cc razı olsun.Bizimde hissiyatımızı dile geetirmişsin.Bu menü bar sayfanın üstüne kolulabilir.Hemde çok şık olur.İlgili kardeşlerimize iletiyoruz.
Halihazırda Brave kullanıyordum ve Ublock Origin ile denedim ve kalktı. Çok teşekkür ederim. Çözüm olarak da işaretleyecektim ama geri bildirim maksadıyla konuyu açtığım için işaretlemiyorum hocam. Verdiğiniz bilgi için de tekrardan teşekkür ederim.
Çok haklısın, çok rahatsız edici. Forumun ortasında, yazıların üzerinde kalabalıktan başka bir şey değil. Aynı şekilde Pardus Gönüllü sitesinde de mevcut. Oradan kaldırılıp farklı bir çözüm üretilmeli.
Siz diyene kadar farketmemişim orda olduğunu sanırım alışmışım beni rahatsız etmiyor .Etse Brave sağ tıkla yapıp öğeleri engelle diyip rahatsız eden kısımı işaretler ortadan kaldırırdım inşâallâh .