Pardus sen ne güzel birşeysin

Sistem o kadar kararlı ki artık win kullanmam. Wime kurdum exe icin, APK için anbox kurdum. Oyun için Steam . Chrome Filan zaten 10 numara . Videolar HD takılma yok . Windowstan kat kat iyi benim için. Yapanların destekleyenlerin eline sağlık . Süper olmuş

11 Beğeni

göstermeden edemiycem :slight_smile:

2 Beğeni

:slight_smile:

1 Beğeni

Ekranın sağında sistem bilgisi gösteren programın adı ne hep kurmak istemişimdir onu

2 Beğeni

sudo apt-get install conky

Nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Onuda @enessinan bey anlatsın.

1 Beğeni

Alt ortadaki uygulama kısayollarını nasıl yaptınız? Çok hoşuma giden bir şey.

1 Beğeni

Yüklemek için sudo apt-get install plank. sonrasında istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
ilk yüklediğinizde başlamayabilir kendiniz başlatmanız gerekebilir yada bilgisayarı yeniden başlattığınızda kendisi başlayacaktır.

2 Beğeni

buradaki komutları atlamadan yapın. o kadar aradım en sonunda bu sitedeki komutlar işe yaradı

1 Beğeni

Paylaşım için teşekkürler…görünümü çok güzel görünüyor…güle güle kullan

1 Beğeni

Masaüstü dde mi kullaniyorsun kardeșim.

1 Beğeni

@enessinan ın paylaştığını soruyorsan XFCE.

Aynen onu sordum. Xfce nin fazla özelliği olmaması xfce nin secilmesindeki büyük etkendir. minumum. Sistem düzeydeki sistemleri hedef almalarından dır. Oysa bu pardusun yayilmasini isteyenlerin düşündüğü yanlış bir çıkarım dır. Bana göre sistem açılır açılmaz seni büyüleyecek icine çekecek bir çok araç ama bir okadarda basit. Dilediğin herşey elinin altında (oturumun kișiselleștirilmesi). Neyse ben napa bilirim diye düşünürken sanirsam buldum pardusun lasvegas ı olacak şey i buldum. Ne mi tabikide oyun. Pardus için oyun programlamaya karar verdim. İlk kez burada açıklıyorum umarım yol alabilirim.

2 Beğeni

O zaman başarılar. Oyun programlama yada programlama hakkında bilginiz var mı? Ben de ilk oyun düşünmüştüm. Ama bilhassa yerele daha çok hitap edecek şeylerde karar kıldım. Daha çok gündelik şeyler mesela; küçük çaplı marketler için barkodlu satış, stok takip, cari yönetimi vb. Şeyler. Ücretsiz. Şuan bence pardusun reklamını yapacak iyi şeyler bunlar.

Masaüstü 19.1 Xfce kullanıyorum

1 Beğeni

Godot guzel bir game engine ama gscript ogrenmek lazım. Bildiğim tek dil pascal. Bu yüzden lazarus biçilmez bir kaptan. Lazarus ile tasarlamayi düşünüyorum.

2 Beğeni

Pardus 19.1 de lazarus derleme hatası olan varsa yardımcı olubilirim.

Bence her şeyden önce hesap makinesi yapılmalı. Hesap makinesi gibi bir uygulamanın ithal olması çok canımı sıkıyor. Önümüzdeki aylarda Pardus için bir hesap makinesi geliştirmeyi düşünüyorum.

Ne ile yapmayı düşünüyorsun.

Muhtemelen Mono ve GTK# ile yaparım ama belki Qt de kullanabilirim.

1 Beğeni

Sana bu projede başarılar dilerim.

3 Beğeni