Masaüstü ortamını kendime göre kişiselleştiriyorum. Ama bu süreçte yaşadığım bazı sorunlar var. En başta da paneldeki Pardus Starter simgesinin başlıkla beraber geliyor oluşu. “Pardus” yazısının olmadığı, sadece pençe işaretinin olduğu simgeyi nereden bulabilirim?
Aslında Pardus Görseller adresini de şuradan https://pardus.org.tr/gorseller/ kontrol ettim. Orada da ne yazık ki yoktu. Gerek standart şekliyle simge ve başlığın birlikte olduğu ikonlar gerekse de sadece simgenin olduğu şekliyle oraya da eklenebilmesi mümkün müdür (Aydınlık + Karanlık)? Hem bu sayade herkesin faydalanmasına da olanak sağlanmış olur diye düşünüyorum.
Ben Pardus Gnome 25 kullanıyorum . Benim sistemde bu dosya yolunda istediğin şey. Siz kendis sisteminizde Kök Dizine Girip Usr/Share girip Aratma kısımına Pardus yazarak çıkan resimleri inceleyin .
XFCE’de sanırım dahil edilmemiş hocam. İlgili dizinden kontrol sağladım ve yoktu. Ama Gnome’de olduğunu öğrenmiş olmam da sorunu çözer. Gnome Canlı ortam üzerinden ilgili dosyayı alabilirim en azından. Çok teşekkür ederim.