"Pardus Topluluk Portalı" Bağlantısı

Pardus forumun sol üst köşedeki “Pardus Topluluk Portalı” bağlantı simgesi ya küçültülse veya başka bir alana taşınsa ya da sol uçtaki beyaz oka tıklanınca kapansa çok iyi olur. Çünkü hem anasayfaya dönüşlerde isabet ettirerek tıklamak gerekiyor hem de konu başlığının okunmasını güçleştiriyor. İyi çalışmalar dilerim.

Merhabalar.

Aynı sorun bende de vardı. O zamanlar kare monitör kullanıyordum. Şimdi HD monitöre geçince o link sayfanın en kenarına kayarak pardus simgesinin üzerinden çekildi.

Yeni monitör alın demiyorum, ancak bu geribildirimi daha önce de yapmıştık, fakat Pardus ekibi bu konuda birşey yapmamayı tercih etti.

3 Beğeni

Bence küçültülmek veya tamamen kaldırılmak yerine position: fixed; CSS’inin kaldırıp een üste sabitlenmesi daha doğru olur bence. Bu görseldeki gibi:

4 Beğeni

Yazdığın gibi yaptım ve gayet güzel oldu, ellerinize sağlık hocam. Ama bu değişikliği nasıl kaydedeceğimi bilmiyorum? Pardus forum sayfasını yeniden açtığımda yine eskisi gibi oluyor.

1 Beğeni

Kalıcı olmaz :slight_smile: Bu ayar, sadece sizde yüklü olan sayfayı değiştirir.

Arkadaş orada pardus ekibine yönlendirme yapıyor.

1 Beğeni

Şimdi anladım. :grinning: Teşekkürler.

1 Beğeni

Bu konu son yanıttan 10 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.