Wine yada başka bir emulator kullanamadan Pardus üzerinde kullanabileceğiniz kurumsal bir video yönetim yazılımının linkini paylaşmak istiyorum burada. Ben testini yaptım, gayet iyi çalışıyor. Eğer kullanırsanız sizlerinde geri dönüşlerini duymak isterim. Yazılım hali hazırda bir çok devlet kurumu ve büyük ölçekli özel işletmelerde kullanılıyor.
Ben üretici firmada çalışıyorum. Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.
Bu yazılım usb ve ip kameraları canlı izleyebilen ve kaydedebilen bir yazılım ancak 4 kamera için 30 günlük trial lisansla geliyordu önceleri, hala öyle mi bilmiyorum.
Linux sistemde güvenlik kamera izleme için ispyconnect DVR agent yazılımını denedim fena sayılmaz, kişisel kullanımda ücretsiz.
ispyconnect kişisel kullanıma uygun bir yazılım. Kurumsal kullanım,
üksek kamera sayısı ve siber güveniliğin önemli olduğu projelerde Nx witness a bir şans verebilirsiniz. Aşağıda sizin için 16 kanal 30 ginlük bir lisans paylaşıyorum. Kullandıktan sonra deneyimlerinizi duymak çok güzel olurdu.
Evet, Yazılım IP camera ve NVR cihazlara bağlanarak onların görüntülerini depolama cihazlarına kaydediyor. Ayrıca bulut üzerinden erişim ve yapar zeka video analiz uygulamalarına bağlantılarınıda sağlıyor.
Membership | Login adresinden eğitim videolarına ve sunumlara ulaşabilirsin.