Pardus Uyumlu Wifi Dongle Cihazları Hangileri ?

Arkadaşlar merhaba, ben bilgisayarcıyım bir okulumuzun akıllı tahtalarında meb pardus işletim sistemini kullanmayı zorunlu tutmuş. Daha önce windows yüklüyken çin malı wifi dongle lar ile çalışıyordu. Sorum şu daha önce kullandığımız wifi alıcıları pardusa yükleme imkanımız olur mu ? Eğer olmazsa bildiğiniz pardusta kurulum gerektirmeyen (pardusta tak çalıştır varmı bilgim yok) yada kurulabilen bir usb wifi alıcı cihaz tavsiye edebilir misiniz ?

pardus kaboluz ağlları tanır vericiniz bilgisayar sahasını kapsayacak şekilde her yere ulaşabiliyorsa sorun olmaz Pardus daha rahat ve sorunları daha az en azından virüs derdi yok çökme olsa bile kısa zamanda kurulur bütün paketler aynı anda kurulur tek tek program kurmaya gerek kalmaz.

Ali Bey ilginize teşekkür ederim, bildiğim kadarıyla normal windowstaki gibi kurulum exe dosyasını çalıştaramıyorum pardusta doğrumudur ? Windowsta çalışan sürücüleri kodlama ile mi tanıtmam gerekiyor ?

Mustafa Bey siz wifi dongle nerede kullanıyorsunuz? Akıllı tahtalarda zaten wifi mevcut.

Merhaba, Akıllı tahtalar sıfır değil, kimisinde wifi anteni takma yerleri bile yerinde yok malesef.

Anten takma yerini çocuklar kırmıştır. Wifisiz akıllı tahta yok okullarda.

Hayrettin Bey durum aynen dediğiniz gibi, çözüm olarak bizde wifi dongle kullanıyorduk ancak dongle ları pardus tanımıyor.

Bu konu son cevaptan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.